[]

Almanya 3 yıllık vize nasıl alınır?

Almanya'ya schengen vize başvurusunda bulunacağız eşimle. Daha önceden 4 sene yaşadım orada, gösterebileceğim mal mülk güzel maaşlı bordro da var. Eşimde de keza öyle.
Peki bu meleti 3 sene almak imkansız mıdır? Alan varsa basit ama etkili trickler var mıdır? Örneğin, aracı firma ile başvurmanın faydası olur mu, yoksa tamamen şans mı dersiniz?



 
benim arkadaşım geçen gün 5 yıllık aldı, 5 yıllık. 5. hayatımda hiç 5 yıllık almanya vizesi görmemiştim. yani imkansız değil, sık yurt dışına çıkıyorsanız alırsınız bence.


  • evde liyakat kalmamis  (12.01.18 00:17:46) 
ona vize değil oturum izni denir bence. 3 sene dediğin de senede 180 gün falandır


  • paintov  (12.01.18 00:37:54) 
imkansiz degil, cevremde 3-5 senelik schengen'e sahip elemanlar var ama avrupaya cok sik seyahet eden, isi gucu parasi pulu olan elemanlar. sanirim daha once kac senelik schegen vizesine sahip oldugunuz ve ne kadar cok girip ciktiginizla alakali, zamanla sureleri arttiriyorlar, 5 sene tavan galiba zira hic 10 senelik gormedim.


  • cooperr  (12.01.18 00:48:40) 
Bende 3 senelik ticari var.
2014den beri hep Almanya üzerinden aldim vizelerimi. Sirasiyla 3 ay 6 ay 1 sene ve 3 senelik verdiler vizeyi.

  • japon askeri  (12.01.18 01:06:18) 
Ekleme: senede 3-4 kez almanya'ya giris yaptim her sene. Bu arada fransa'dan basvuruma 3 aylik vize vermislerdi. Bence onemli ve belirleyici olan kacinci kez arka arkaya ayni ulkeden vize aldigin.


  • japon askeri  (12.01.18 01:09:02) 
Japon askeri +1

Ayni ulkeden ardarda alinca ve o ulkeye giris cikisi bol tuttugun surece ve tabi cuzdan, is durumlari saglamsa alirsin.

Annemlere avusturyadan sorasiyla 1-2-3-5 yillik aldik su ana kadar. Teyzemlere de 6ay-1 yil-2 yil verdiler simdilik.

@paintov
3 yillik vize denmesi gecerlilik suresi zaten, duration of stay turistik vizeielerde 180gunden uzun olmuyor zaten yilda.
  • kuehles blondes  (12.01.18 02:32:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.