[]

Tenslerin; beginner intermediate adv sevyiyeleri var mı ?

1. sorum başlıkta, varsa eğer bunları öğrenebileceğim bi' platform var mı bu da 2. sorum oldu hay Allah, illa beklenmeyen birşey çıkıyor. Neyse

3. sorum da şimdi ben; simple present , present cont. simple past ve past c.'u öğrendim. Aklım karışmadan ayrı ayrı ilerleyeyim diye şimdi hangi tensi öğreneyim. mesela geçenlerde past perfect c. öğrenmeye başlamıştım ki, aklım karıştı. past c. ile arasındaki farkı filan anlayamadım bi' türlü. Aklım karışınca da beynim çok gevezeliğe başlıyor birsürü soru ürettikten sonra aşırı yüklenmeden dolayı ilgisini kaybediyor, açıp dota2 oynuyorum. Hayır dota2'de de sürekli kaybediyorum, benim asıl problemim de dota2'yi oynayamamak esasında.


 
Simple future, future continuous, present perfect öğren. Bunlar da sık kullanılıyor.


  • dissendium  (11.01.18 16:58:14) 
İngilizce böyle öğrenilmez. Şimdiki, gelecek ve geçmiş zamanı yüzeysel biçimde öğren ve konuş, konuştukça kalıpları farkına bile varmadan öğrenirsin. Ben perfect leri hiç okulda öğrenmedim mesela. Açıp da bakmadım ama farkına bile varmadan günlük hayatta kullanıyorum.


  • bos gezenin bos ustasi  (11.01.18 17:14:07) 
ismen bilmiyorum tensleri alaylıyım ama şöyle gidersen daha iyi olur senin için:

- i go
- i'm going
- i will go
- i went
- i have gone
- i had gone
- i would have gone
  • eindaclub  (12.01.18 11:05:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.