[]

aracınızın arkasına park edilince

Arkadaşlar son zamanlarda çokça başıma gelen benzer aracın arkasına park etme olayından bahsetmek istiyorum. Bi otoparkta bankaya uğramak için aracımı park ettim. 5 dakka sonra döndüğümde aracımın arkasına biri park etmişti. telefon numarasını aradım meşgul, iş yeri numarasını aradım biz hemen arıyoruz dediler. sonra tekrar adamı aradım açtı. aracınızı çeker misiniz gelip arkama park etmişsiniz ilerde bir sürü boş yer varken dedim. geliyorum 5 dakka bekle orda dedi. geldiğinde bana benimle ne biçim konuşuyorsun buralardaydım dedi. ben de neden arkama gelip park ettin özür dileyeceğine pişkin pişkin üste çıkıyorsun dedim, surat yaptı söylendi ben de terbiyesiz dedim çekti gitti. sizce bu sığırlık karşısında adama ulaşamazsak nasıl bir çözüm yolu üretebiliriz ? adamın bu pişkinliği benim fazla tepki vermeme mi bağlı? ne yapacaktım böyle anlayışsızlık karşısında alttan mı alacaktım yani ? trollük yapmadan düzgün cevap verin arkadaşlar önemli bi konu mesela bu yüzden çekilip vurulan insanlar var. tutumun sert olabilir çünkü böyle insanlara güler yüzlü davranmak içimden gelmiyor.




 
Arkana bir sığır yanaşacağım önceden hesap edip önden en az 1 metre kendine pay bırakıyorsun. Ya da seni engelleyemeyecekleri şekilde park ediyorsun gerekirse ileriye. Maalesef çok sığır var memlekette. Gerçekten acil bir işim olsa sağlık sorunu gibi vura vura çıkarırım arabayı dönüp arkama bakmam.


  • insomnia  (10.01.18 13:13:21) 
Polisi arayabilirsiniz. Oncesinde fotograflarini da cekin. Boyle seylere de sinirlenmeyin. Malesef boyle.


  • ykyt  (10.01.18 13:33:31) 
arkadaşlar yapıcı olmak istiyor insan inanın adam bana teşekkür edeceğine üste çıkıyor. gerçekten bunlar gibilerine polisi aramak lazım bundan sonra böyle yapıcam böyle döte böyle y.... afedersiniz


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (10.01.18 15:50:43) 
Senin yine iyiymiş sabah işe gitmek için çıktım önüme sıfır arkama sıfır bir araç girmiş diğeri de yanıma bırakıp gitmiş 3 taraflı çevirmişler beni :) arıyorum hepsini sabah 6.30 tabii hepsi uyuyor hiçbiri açmadı telefonunu. Üstünden baya geçti hala sinirimi atamamışım yazarken tekrar sinirlendim :)

Sen en iyisini yapmışsın bu tiplere sert olacaksın başka türlü olmaz. Hatta telefonda sert çıkmadan kibarca konuşsaydın muhtemelen yarım saat daha beklerdin gelip çekmesini.
  • joker06  (10.01.18 18:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.