[]

Benim sakalım neden böyle :’(((((

Kısa hali: i.hizliresim.com
Uzun hali: i.hizliresim.com

Tamam sakallarım sık değil ama bazı kısımlarda bariz boşluklar var. Son günlerde çok rahatsız etmeye başladı. Sakalkıran falan mı bu yoksa seyreklik mi. Epeydir var öncesini hatırlamıyorum.

Çaresi var mı bunun? Ya da belli olmasın diye sürekli jiletlemem mi lazım :((((

Edit: yaş 21

 
Abi benim de boynumda sanki radyoaktif alanmış gibi 1 lira büyüklüğünde bir alanda 0 sakal var. Hiçbir zaman çıkmadı, çıkmıyor.
Saç/sakal kıran muhabbeti için orada bir zaman olup da birden olmaması gerekmiyor mu? Seninki bu zamana kadar da böyleydi anladığım kadarıyla, yani cevap seyreklik olsa gerek.

Eğer yaşın küçük değilse olacağı bu kadar. Ben bu şekilde yaşamaya alıştım, sen de alış.
Yok ben illa yoğun sakallı adam olucam diyorsan, sarımsak falan süren tipler var çıksın diye, o işe yarıyor mu bi onu araştır istersen.

edit: yaş 21se hala bir umut olabilir.
  • cay koy geliyorum  (10.01.18 02:01:39 ~ 02:08:13) 
yaş kaç


  • jackyr  (10.01.18 02:04:52) 
dur daha yaşın küçük. Normal.


  • jackyr  (10.01.18 02:09:51) 
yaştan ziyade genetik faktör olasılığı daha yüksek.

aynı yaşlardayız sanırım i.hizliresim.com benim böyle.
  • biravekahve  (10.01.18 02:23:18) 
benim de uzun hali senin gibi, böyle sakal olacağına olmasın daha iyi diyip kesiyorum sürekli. ciddiyim hiç yakışmıyor. taşak kılı gibi tersine fırlıyorlar uzadıkça.


  • aydogank  (11.01.18 01:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.