[]

Hasar kayıtlı passat mi temiz octavia mi

Merhaba. Sorum basit;

Hasarın benim yaptığım passat 2013 exclusive benzinli manuel 70 binde.

Ve de bu arac: www.sahibinden.com

İkisinden hangisini alırdınız?

Passat benim eski araba bir ara sattım hasar yaptıktan sonra sonra geri gönlüm düştü ama hasarsız bir octavia mi alsam kararsız kaldım

 
Passat in hasar kaydi 12 bin. Sağ kapıların saçı ve sağ on çamurlu değişti.


  • lion de la Turquie  (09.01.18 23:42:38) 
satarken zorlanmıyorsanız passat.


  • tukenmez adam  (10.01.18 00:21:42) 
ben 1.4 benzinli arabaya o kadar vermezdim.


  • captainmrg  (10.01.18 01:16:29) 
Octavia sahibi olarak octavia'yı şiddetle tavsiye ederim. Sadece 1.4 benzin olduğu için yakıt anlamında seni biraz üzer ama konfor - sürüş keyfi ve yol tutuşu olarak seni tatmin eder.Hele ki aile aracı olarak kullanacaksan başka bir araca bakma derim.


  • josefen  (10.01.18 09:43:33) 
octovia güzel araba ama bir vw değil. passatın hasar kaydı ne kadar ve hasarı nerede ön kaputtaysa yanaşma. 1.4tsiylara tüp zor takılır.


  • mikahakkinen  (10.01.18 10:38:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.