[]

fluence ticari taxi neden az?

selam oto guru arkadaslar,
ustunuze afiyet bir fluence alma niyetim var da aklima takilan bir soru daha oldu:
ticari taksi icin malum az yakan az sorun cikaran arac kullanilir mantik olarak, bakinca şu sira linea ve accent blue agirlikta gibi, buna karsin fluence cok daha az,
hadi diyelim linea zaten fluence' e gore daha ekonomik bir arac olabilir ama accent blue degildir tahminimce ama sayisi oldukca daha fazla..
neden sizce?
bir de fluence ile ilgili genel goruslerinizi de merak ederim..
tesekkurler

 
sorunun cevabı bu mudur emin değilim ama bi ara taksicilere ötv muafiyeti tanındı (belki hala devam ediyordur) bu sırada 0 fluence satışı olmadığı için alma şansları olmadı doğal olarak. muhtemelen en ideal modeller olan linea ve accent blue'ya yüklendi taksiciler de.


  • nrmnm  (09.01.18 20:15:55) 
bunu ben de merak edip bir taksiciye sormuştum, fluence fazla geniş ve uzun demişti mantıklı geldi ama dacia nın suv görünümlü araçlarıda hacimli olmasına rağmen çok fazla kullanılıyor.


  • datdiridat  (09.01.18 20:17:38) 
kullanışlı bir araba değil 2 sene kullandım


  • nodrama  (09.01.18 20:27:50) 
nodrama
ne acidan? yakit,performans, masraf ya da??
acar misin biraz?
  • alttaraf  (09.01.18 20:36:13) 
Taksi olarak kullanılacak araçlar için yaş sınırı var sanırım. Ona takılıyor olabilirler.


  • catch the arrow  (09.01.18 20:42:04) 
Yakıt açısından şehir dışı kullanım için ideal ama şehir içinde kullanışlı değil.

+1 Dacia'nın suv modeli
  • baldan kaymak  (09.01.18 20:54:50) 
1.5 dci olmasına rağmen normal bir dacia ya da symbolden 2-3 litre fazla yakıyor.


  • binder dandet  (09.01.18 21:03:23) 
Kullanışlı değil. Kaçması zor oluyor yollarda. kasa ağır motor küçük kasa hacim olarak cidden gereksiz büyük.


  • westblack  (09.01.18 21:07:19) 
@alttaraf
yakıt ve performans olarak kötü değil 1.5 110bg olanı ancak arabanın şekli bir garip. Park ederken, dar yollarda vs. gereksiz zorluyor. Kabin içi rahat değil, iç konsolu kötü ve içeri çok ses alıyor.

  • nodrama  (11.01.18 14:24:34) 
izmir'de taksiler dacia logan ilk nesil ve renault symbol son nesil ağırlığında ki bu araba da zaten romanya'da dacia logan olarak satılır ve ülkemizdeki dacia sandero'nun sedan'ı görümündedir.

fluence taksi için büyük kaçıyor diye düşünüyorum.
  • rain when i die  (11.01.18 14:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.