[]

cepteteb v.s enpara (v.s diğer bu tür bankalar)

Bugün hava çok sisli; o yüzden yazarken dinledim: youtu.be Neyse;


Selamlar, enpara'nın 1000 liraya kadar istenilen atm'den para çekme olayı sanırım son buluyormuş şubat sonunda.
(benim bu tür çok atmsi olmayan bankalardan birincil beklentim bu; cepteteb ingturuncu v.s)

bir diğer aksiyonn da sanırım en para artık avantajlı faiz pozisyonunu kaybetmiş.

Ancak, atm'sinden dolar yatırılıp çekilebilen de bir bankaymış.

Tüm bunların üstüne bir de hesap açtırınca şahane bir kalem veriyorlarmış(hastasıyım)


En para'ya alternatif bakarken diğer bankaların bu özellikleri ve sizi içine çeken diğer özellikleriyle bi' çarpıştırmak isterseniz - bizler de okumak isteriz.

 
e-turuncu: gecelik faizi en yüksek hesap. günlük eft limiti 250 bin TL. gecelikte çok para tutmam gerektiğinden benim için vazgeçilmez.

enpara: kullanımı en kolay ve kullanıcı dostu app. eft limiti çok yüksek. gecelik faizi düşük ama 32+ gün vadelileri idare eder. ek destekleri çok şık. dönemine göre online alışveriş, kitap, yemek, sinema destekleri sunuyor ve az uz da olsa bonus/indirimler sağlıyor.

fiba kiraz hesap: gecelik faizi güzel. eft limiti şubeden 150 bin yapılabiliyor.

vakıfbank, akbank ve birkaç bankanın daha "gecelik yüksek faiz" veren hesapları var lakin pek çoğunda 2-3 aylık hoşgeldin dönemi sonrası oranı öldürüyorlar. o yüzden uzun vadede sadece e-turuncu ve enpara tavsiye ederim.

ödeme ve kullanımı kolay, eft'leri ücretsiz ve her tür harç-masraftan muaf hesaplar arasında bu 3'ü bana yetiyor. bu nedenle cepteteb açmadım.
  • 507  (09.01.18 13:49:01 ~ 13:50:13) 
Valla Enpara'nın Euro dolar çekimi yalan bence. Ben 1-1,5 sene önce 2 ayrı atm'de denemiştim, 10 euro bile yoktu atm'de.


  • noluyo yaa  (09.01.18 13:56:25) 
enpara web sitesi bazı yoğun zamanlarda göçüyor.


  • herhaltibiliyoring  (09.01.18 14:06:46) 
cepteteble de euro dolar yatırıp çekebilirsin. hatta tr de euro dolar yatırıp yurtdısında komisyonsuz cekebilirsin. gecelik faiz olayı da var


  • Rudy Baylor  (09.01.18 14:14:04 ~ 14:14:52) 
- enpara ayın enparalısı olayı mantıklı. kullanmayıp kenarda dursun diye binlerce kişi kart alıyor bedava. bu insanlar birşey kazanmadan nasıl hizmet sunacak? düzenli olarak kullandığım için rahatlıkla giriyorum ayın enparalısına.

- finansbank'ın yeni nesil atmleri çok hızlı, 100 adet banknot yatırıp çekebiliyorsunuz, eskiler 40 adet ile sınırlı. üstelik nerede atm olsun istersiniz diye anket de düzenlediler. yani gelişim gösteriyorlar.

- diğer banka atmlerinden para çekme işi iyiydi, iptal olursa üzer.

- enpara ile atm'den günlük standart çekim limiti 7.500 tl. Ancak fazla ihtiyacınız varsa bunu 1 dakikalık bir telefon görüşmesiyle çözebiliyorsunuz. Atm'den 30 bin çekip 40 bin yatırmışlığım var. Maaşından sadece 1.500 tl veren banka var bu memlekette.

- enpara'da kredilere sigorta geldi ve son faiz artırımı ile birlikte tüm taksit seçeneklerinde faiz eşitlendi. bu üzücü.

- Tek ve düzenli kullandığım kart enpara olduğundan ayda 45 tl para yatırıyor hesabıma. Netflix, spotify, itunes, yemeksepeti vs.

- swift yaptığınızda meblağ ne olursa olsun 18 tl kesiyor enpara. bu benim gibi yurtdışı ödeme alanlar için bulunmaz nimet.
  • format c  (09.01.18 14:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.