[]

Bursa'da detaylı oto iç temizlik

Eski sahibi biraz pis kullanmış. Böyle bırakıp tankla tüfekle, her türlü makineyle detaylı temizlik yaptırabileceğim, oh yeni gibi olmuş diyebileceğim bir yer bilen var mı?

Fiyat: Max 150


 
Ben gecen 150 ye yaptirdim. Cokta memnun kaldim. Mekanin adini tam bilmiyorum ama incirli caddesinde, incirli hamaminin hemen karsisindaki oto yikama.


  • cancan  (08.01.18 17:05:26) 
Carrefuar istikametinden orhaneli yoluna giderken (beşevler-dikkaldırım kavşağında) sonax var, VIP temizlik başlığından pırıl pırıl yapıyorlar 100TL vermiştim.


  • piotr  (09.01.18 09:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.