[]

istanbulda nerede oturmalı?

şu anda maltepede cevizlide oturuyorum, güzel bir ilçe, güzel bir semt. yürüyerek deniz kenarına gidiyorum falan ama ev değiştiresim var. ilçe de değiştirebilirim, işimi ayarlayabilirim.
peki ama nereye geçeyim? 3 ile 5 kat arasında, yeşil ve maviye yakın olabileceğim yerler düşünüyorum. sarıyer mantıklı geldi, bakınca hoşuma gitti; peki başka nereler var? istanbul'u çok bilmiyorum da :)

bu arada 2000'e kadar kira verebilirim ama tabi ne kadar az versem o kadar iyidir :)

 
Sariyer su an oturdugunuz yere cok uzak.
Isiniz nerede?

  • chitosan  (08.01.18 14:25:05) 
büyükçekmece mimarsinan veya mimaroba parlayan yıldız.

onun dışında istanbulda oturlacak yer kalmadı. izmir yobazlar kırolar ve araplar tarafından çooook fazla işgal edilmeden önce oraya yerleşmek isterim.
  • charlotte blanc  (08.01.18 14:31:03) 
Bir Sarıyerli olarak +1 diyorum. Yeşil-deniz başka yerlerde de var tabii ama oralar pahalı, Sarıyer'de kiralar daha uygun.


  • peggy  (08.01.18 14:32:14) 
tek kıstasın yeşil ve mavi ise tuzlanın mercan bölgesi


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (08.01.18 14:36:54) 
adalar


  • for the record  (08.01.18 15:06:57) 
Memnunsan hiç değiştirme bence ki memnun olduğundan bahsetmişsin.

Yani sarıyer de ucuz değil. En azından ben 2500'ten ucuza ev bulamamıştım. Tabii bakılacak olan muhit farklı olabilir ama memnunsanız inanın o telaşeye değmez.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (08.01.18 15:52:45) 
Değiştirme, hiç macera adama memnunsan.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (08.01.18 16:39:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.