[]

Kira sözleşmesiyle ilgili

Merhaba sevgili duyuru sakinleri
Apart daire kiraladık 1 hafta önce. İmza da attık. Depozito, emlakçı ve kira ücretini ayın 15inde vermek için anlaştık.
Şimdi içinde kaldığım bu apart daireden çıkmak istesem, mümkün olur mu bu?
Ya da ne gibi bir yaptırımı olur?

 
çıkmadan bir ay önce söylüyorsun ev sahibine, o kadar. başka bir şey yok.


  • cagdas donem kuramcisi  (08.01.18 14:00:13) 
@cagdas hocam benim durumum farklı ama. Daha 1 hafta oldu. Bu depozitodur, emlakçı komisyonudur falan vermedim ayın 15inde dedim.
Vermeden çıksam bir problem olur mu?

  • bedrozan  (08.01.18 14:01:57) 
1 yıllık imza attıysan durum değişir.EV sahibinin iyi niyetine kalırsın


  • turkuaz  (08.01.18 14:07:24) 
@turkuaz ne gibi bir problem olur. Yani en kotu ne olabilir?


  • bedrozan  (08.01.18 14:23:43) 
Emlakci komisyonunu normalde vermen lazim, adam isini yapip sana ev bulmus. Cikip cikmandan bagimsiz olarak. Depozitoyu zaten geri alacaktin, o farketmez.
Kira da oturdugun gun sayisi kadar odersin. Ama ev sahibinin insafina kalmissin.

Sozlesmeye imza attim diyosun da yok mu orada tek tarafli fesh nedeni/ne zaman cikarsa nolur maddesi filan? Okusan ya?
  • kuehles blondes  (08.01.18 15:28:17) 
emlakçının komisyonu verirsin mecbur, elde kontrat var. evin de 1 aylık kirasını verirsin, o arada da ister gir ister girme eve. kanun bir ay önce diyor, ilk şu kadar ay son bu kadar ay filan gibi bir şey demiyor. ondan 2 kira gider havaya :/


  • cagdas donem kuramcisi  (08.01.18 18:31:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.