[]

Samsung Galaxy S7 Edge alınır mı?

Sıfır alacağım. Bu saatten sonra alınır mı bu telefon? Tavsiye eder misiniz?




 
alınır kesinlikle, geçerliliğini koruyor, daha korur da.


  • Bruce  (08.01.18 12:48:14) 
cihazda ciddi bir pembe çizgi problemi var.
ben olsam almakta tereddüt ederdim açıkçası.
şu an ne kadar ediyor bu telefon?
farklı alternatifler düşünmez misin?
bu arada cihazı gerçekten çok severim çok hoş bir cihaz. ki bence halen rahatlıkla kullanılabilir bir cihaz. ama problem yaşatma olasılığı az değil.
  • baharat  (08.01.18 12:50:56 ~ 12:51:36) 
alacaksan mavi rengini al. en son o sürüldü. pembe çizgi problemi onda yok sanırım.


  • caletti  (08.01.18 12:51:46) 
samsungdan hiç bişey alınmaz? akıllanmadınız mı kuzum siz hala?

her çıkardığı telefonda bir arıza, her çıkardığı telefonda bir problem? iki elle bir telefon yapamıyor adamlar.

s7 pembeçizgi, onu geçtim s6 da da var bu sorun. galaxy note 7, galaxy s6 active ise patlıyor, bundan önce de bi ton modelinde sorun çıkmıştı ama hatırlayamadım tam.
  • killerbee  (08.01.18 13:35:07 ~ 13:35:45) 
1 ay önce aldım Silver rengini. Şu an için herhangi bir problemi yok. Telefona gelecek olursak, ben tasarımını çok beğeniyordum ve fiziksel home butonu benim için çok önemli olduğu için S7 edge'e yöneldim. S8 alacak bütçem de vardı (gerçi donanım olarak çok fark yok) ama fiziksel buton dediğim gibi. Ve S serisinde fiziksel butonlu son telefon büyük ihtimal. Özellikleri saymama gerek yok zaten biliyorsundur. Bilmiyorsanda bkz; Google.

Şarj konusuna değinmek istiyorum biraz. Bu telefonu kullanınca şarj etmek kavramını unutuyorsunuz. 2 gün normal kullanımda çok rahat götürüyor. Ben full abanıyorum 1 gün gidiyor. Mobil veri, konum sürekli açık olarak çok rahat 5 saat ekran süresi alıyorum. Evde olduğum zamanlar Wifi'da aynı şekilde kullanarak 7-7 buçuk saati görüyorum (Dikkat, ekran süresi diyorum bak he normal kullanım değil) iPhone'da şarj dan çıkardığım zaman 4-5 saat zor kullanıyordum. Bun da çıkarıyorum ve ya ertesi gün takıyorum ya da sonra ki gün.

Hızlı şarj özelliği, %15 de takıyorum tam 1 saat 30 dk %100 oluyor. iPhone'da 3 saat de doluyordu, sadece %90 dan %100 olması 1 saat sürüyordu. iPhone kullananlar bilir.
Onun dışında kablosuz şarj özelliği falan var çok kullanışlı ofis tarzı bir ortamdaysan hele.

Bu telefon da tek beğenmediğim nokta Kamera. Kamerayı açar açmaz odaklaması, netliği, kalitesi falan çok iyi. Bin türlü de ayar özellik falan var ama gel gelelim ki o renkler... Afedersin renklerin .mına koyuyor. Gözle gördüğüm farklı kameranın çektiği farklı. Ayakkabı resmi çektim geçen siyah gözükmüyor kap kara, kahverengi de öyle açık çıkmış ki.. Işık, açı vs kesinlikle önemli ama iPhone'da çektiğimde fark bariz ortada. iPhone bu konu da çok iyi nasıl görüyorsan öyle çekiyor. O da yazılımla halledilebilecek bir şey ama Samsung ların çoğu böyle zaten. Bilmiyorum en azından benim gördüğüm bu şekilde.

Özetleyecek olursak bu telefon hala alınır kardeşim. Çok rahat 2 sene götürür. Sonrasında da bir Custom Rom çakar yoluna devam edersin. Valla yardıra yardıra kullanırsın abartmıyorum.

Neyse böyle işte, hayırlı forumlar.

Edit: Teknolojik aletler şans işi unutmayalım.
Edit2: Görebildiğim kadar imla.
  • lana del rey  (08.01.18 13:41:04 ~ 13:56:48) 
milyon tane satan telefonda 10-15 kişide çizgi çıkmış diye genel arıza ilan ediyorlar... 2015 yazında ilk çıktığında almıştım. sonra bu yıl telefon öldü yenisini almam gerekti. S8 mi diye düşünürken baktım aradaki farka değecek bir şeyi yok. yine s7 edge aldım.


  • 507  (08.01.18 13:52:18 ~ 13:52:59) 
S7 ile s8 kamerası ayni. Telefon gayet stabil tavsiye ederim.


  • karacigerim vur kadehlere  (08.01.18 16:53:47) 
cihazda genel arıza var. kullanmanın verdiği duygusallığa kapılıp gereksiz konuşup saçmalayanlara bakma sen. çoluk çocuk muhabbetine dalacak değilim şu an ama söylediğim gibi cihaz için burada yazılmış olan tüm olumlu yorumlara katılıyorum. cihaza ekranı haricinde sonuna kadar güveniyorum. ama alırken de böyle bir risk olduğunu göz önünde bulundur. özelden zaten alternatif yazdım. hayırlı olsun şimdiden.


  • baharat  (09.01.18 10:18:36 ~ 10:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.