[]

Güneş gözlüğü ile roportaj

Öncelikle derdini .ikeyim butonu nerede? Ama çok garibime gitti.
Yoldan geçerken çevirip bir şeyler sorsalar neyse de baştan sona güneş gözlüğü ile röportaj nedir allah aşkına? Aziz ya da Dursun yapsa yer yerinden oynar. www.youtube.com



 
gayet normal, etrafta güneş var. keşke daha yakışan bir model gözlük kullansaydı. belki o anlık emanet bir gözlük. güneş rahatsızlığından.


  • karlmarx  (08.01.18 04:39:36) 
Hiç garip gelmedi bana. Güneşli bir havada yapılmış, röportaj yapılan kişi de güneş gözlüğü takmış. Bilmediğim bir görgü kuralı mı var acaba?


  • kutukcu  (08.01.18 04:40:11) 
hayatta az karşılaşılan durumların beyinde işlenerek direkt ayıplanmasına sıradan bir örnek daha. tam tersi olsaydı ki olabilirdi, "bu ne tuhaf adam böyle, gözlüksüz röportaj vermiş" diye söylenen birileri de çıkardı elbette.

yani bu zihniyetler, "öğrenci dediğin kravatsız olmaz, asker 3 numara saç traşı olmalı, memurlar takım elbise giyer" gibi neden böyle olduğu ve hangi amaca yaradığı pek bilinmeyen ama sözde kurallar bütünün bir parçası.

isterse kaynak gözlüğüyle röportaj versin, önem verilmesi gereken söylenen sözlerdir.
  • bir sevgi faresi jamal  (08.01.18 05:25:52) 
Guneste gunes gozlugu takmis iste?


  • baldur2  (08.01.18 08:09:15) 
acemi+1

programin yapimcisi ya da yonetmeninin sucu bu. hadi onlar yoksa bile kameraman, o olmadi sunucunun bir sey demesi lazim.
ideali roportaji orada yapmamak. hadi baska yer yok diyelim oraya tepeden gelen gunes isigini yumusatacak bir sey cekmek lazim.
hic biri olmadi mi da "Fikret Bey rica etsek gozlugunuzu cikartir misiniz, tesekkurler."

edit : ay biraz daha baktim da videoya, o nasil igrenc bise ya. sunucu ve Fikret'de ki sert golgeler rahatsiz etmiyor mu oglum izleyici olarak sizi.
  • mvpatakan  (08.01.18 10:03:06 ~ 10:05:00) 
güneş var burda makul.

kapalı ortamda yapanlar var bir de.

www.youtube.com
www.youtube.com

bana itici geliyor ama adamlar artiz yapacak bir şey yok.
  • nodrap  (08.01.18 13:06:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.