[]

En Iyi Apple Bilgisayar Hangisidir?

Soru baslikta. Uzun uzun arastirma yapamayacagim. Asus'tan bilmemneden windows'un agirlasmasindan, bok pusurden biktim. Parasi onemli degil. Oyun da oynamiyorum. Rica ederim bir oneri sunun dostlar.




 
aradığın kriter neyse onun en son çıkani en iyisidir. tek dikkat etmen gereken us ve tr Anasayfasindab çıkan ürünler aynı mı diye kontrol et. malum trye geç geliyor yeni Modeller


  • mayeskuel  (07.01.18 18:02:59) 
iMac Pro tavsiye ederim


  • battal gemalmaz  (07.01.18 18:07:28) 
late 2012, 13 inch macbook pro kullaniyorum, hem tasinabilir olmasi, hem cd yerinin olmasi, hem de ipad falana gore daha buyuk ekran ve daha guclu olmasi sebebi ile tercih etmistim. bu amaclarla aldigim icin memnunum, aldigimiz donemde evde bir adet imac 27inch vardi, evet cok guzel bir alet ama benim icin tasinabilirlik cok daha onemliydi, ozellikle oyun oynamiyorsan senin icin de oyle olacaktir diye dusunuyorum.

5 yildir araliksiz belki gunde en az 5 saat kullaniyorum, bir sikintim yok cok sukur. son zamanlarda biraz fazla doldugu icin yavasladigini dusunuyorum, bir de ben bunu milyon kere falan dusurdum ondan da olmus olabilir tabii.
  • mavicorap  (07.01.18 19:28:56) 
abi ne için kullanacağını bilmeden nasıl öneri alabilirsin?

en iyisi imac pro, 30 bin civarı.
  • passion rules the game  (07.01.18 19:46:55) 
ne için kullancağını bilmediğimiz için ne desek boş şuan. evet şuan piyasada en iyisi imac pro ama 26 binden başlıyor.
finalcut pro vs. gibi programlar kullanıyorsan git onu al ömürlük kullan madem.
yok standart bi kullanıcıysan macbook aire falan bulaşma macbook pro al derim. Touchbardan uzak dur. 3,1 ghz den başlıyor ama o da işlemci yediği için aslında çokta bir fark olmuyor touchbarsızla. git konfigüre ettir touchbarsız işlemcisi ssd si yüksek bişey al. macbook pronun şuan en düşük işlemcilisini bile alsan en az bi 7-8 sene rahat götürür zaten ki ramleri 8gb tan başlıyor ama 16tı yaptırırsan uzun kullanırsın. Bi de ssd yi değil ram e para ver derim. Çünkü bi şekilde depolamaya alternatif çözümler getirebilirsin ama apple da ram, işlemci vs yükseltme yok. şuan ki macbookprolar da usb-c kullanılıyor o da normal usb ye göre bi 3 kat daha hızlı veri aktarmada. aşağı yukarı 500 lira civarında şuan 1 tb usbc harici bellekler bi de ondan aldın mı mis.
  • nymphe  (07.01.18 21:07:08) 
Tüm cevaplar için teşekkürler. Imac bana uymaz ebatı dolayısıyla. Kullanma amacım tamamen sıradan işler, office, excell vs. bir de bazı istatistik-ekonometri yazılımları. Bir de ben İngiltere’deyim, bir apple store’ uğradım bugün, eleman macbook air al dedi, pro daha çok kodlama yapanlar için vs dedi. Pro, air’in iki katından biraz az. Ancak sizin açıklamalarınız beni daha çok ikna etti, sanırım macbook pro alıcam. Sağolun arkadaşlar.


  • dougsampson  (07.01.18 23:17:51) 
eviews, spss falan analiz yoğunsa pro ile yürü, ileride işine yarar. retina ekran falan da iyi.


  • passion rules the game  (08.01.18 09:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.