[]

Iki gun once cikarildigim ise geri cagriliyorum

Bir onceki duyurumda bahsettigim olayın ardindan... bugun tekrar ise cagriliyorum.

Cok matah bir iş degil, agir ve sacmasapan insanlar... ama en azindan gecimimi sagladigim gibi, borclarimi da oduyordum.

Gitsem mi?

 
Git hocam. Ekmeğine bak.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (07.01.18 16:15:30) 
Buradaki rahat durmayacaksan gitme. şaka şaka. Git, kendini çok sevdirmeden..


  • 1adam  (07.01.18 16:45:52) 
@1adam, burada da orada da her yerde de akilsizliga, mantiksizliga, tutarsizliga; haksizliga gelemiyorum.


  • runagain  (07.01.18 16:51:43) 
Asıl en baştaki sorun tahammülsüzlük olabilir. Haksızlık demişken, seni işten çıkarmalarının haksız olduğunu düşünüyorsan bir daha bu ve benzeri şey olmayacaksa işe başla. Bazı şartların olsun. Onların kulağını tırmalamacak şekilde belirt. Tabi bu geri çağırma, gerçekten bir tür iade i itibar mı, yoksa başka bu işi bilen eleman bulmada zorluk mu çekeceklerinden yoksa senin hukuki yollara başvurmandan çekildileri için mi yapılıyor bunun ayrımına varsan lazım. O nedenle bunu anlamanın en iyi yolu iç istihbarat..


  • 1adam  (07.01.18 17:01:31 ~ 17:02:39) 
Isi bilen adami, sorgulayan elestiren adami, kafasi calisan adami hicbir yerde sevmezler.

Ben yaptigim isten eminim. Kendimden eminim. Kimsenin benimle ilgili yargisi umurumda degil. Onlarin inandiklari gibi inanmiyor, onlarin inandiklari gibi yasamiyorum ot gibi. Saksi degilim ben.

Aldiklari adam beceremedi. Ya cikti bir onceki gibi haber vermeden ya da bunlar cikardi.

Bundan once 3 yil calistigim yerle ilgili de haklarimi kullanmadim. Sakli tutuyorum. Her şeye ragmen severdim ve hala severim ex patronicemi.

Sart kosma degil ama konustum elbette. Bundan sonra daha rahat hareket imkanim olacak sanirim.
  • runagain  (07.01.18 17:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.