[]

Netflix Neden Tüm Sezonları Aynı Anda Yayınlıyor?

Soru Başlıkta.




 
üyelik süresini uzatmak için her hafta bir bölüm atma çakallıklarına başvurmasına gerek kalmayacak kadar kaliteli platform.


  • doxanikee  (07.01.18 15:33:29) 
Periyodik atmasi icin bir sebep yok. Reklam ile gelir kazansaydi duzenli atmanin faydasi olurdu. Dizinin hype’i ile olusan bi sonraki bolume daha fazla reklam geliri bulmaya calismasina gerek yok.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (07.01.18 15:46:41) 
@eksi sozlukte eksiyen adam, fi'deki gibi her bölüm gizli reklamla kazançlarını katlayabilecekken neden yapmadıklarını soruyorum. neden para kazanmak istemiyorlar?


  • legalize marijuana  (07.01.18 17:06:43) 
www.businessinsider.com

Çünkü niye yayınlamayalım diyor Netflix yöneticisi de.

Yani neden para kazanmak istemiyorlar gibi bir soru sormak çok komik, koskoca Netflix senin düşündüğünü düşünmüştür emin ol. Belli ki giren çıkan yok adamlara.
  • i was made for you  (07.01.18 17:14:49 ~ 17:15:56) 
@i was made for you hmm cevabımı aldım sanırım:

But Sarandos gave another reason why Netflix releases full seasons: it has found that people tend to watch only one show at a time.

"If you decide tomorrow you want to watch 'Breaking Bad,' you’re going to spend the next two months watching all of 'Breaking Bad' before you move on to something else," Sarandos said. "Which is radically different than, you know, a show a night viewing the way people used to do."
  • legalize marijuana  (07.01.18 17:43:02) 
bölüm bölüm verse de hepsini birden verse herkes 1 kez izlediği için, iki durumda da izlenme sayıları pek değişmiyordur, mantıken böyle olmalı


  • gezegen olan pluton  (07.01.18 17:47:56) 
@legalize marijuana, reklam var. fi yi bilmem de, netflix in kendi dizilerinde her bölümde bir şeyler çıkıyor. daha demin izledim mesela the ranch in bir bölümünü, orada marriott otellerinden bahsediyorlar. her 2 bölümde bir var bu.

diğerlerinden aklımda kalanlarda genelde uber, birkaç içki markası bilmemne. var yani. fi yi bilmiyorum ama izlemedim hiç. orada belki çok daha fazla vardır.

netflix şu an için para peşinde değil, ve doxanikee nin dediği gibi çakallıklarla insanları germek istemiyorlar. sonuçta adam tek üyelikle (ki bence ucuza bir hizmet - tr netflixinin contenti artınca daha da güzel olacak tabi) 4-5 kişiye ister bilgisayarlarından, ister telefonlarından içeriği izleme şansı veriyor.

abim kendi evinde salonda tv den izliyor, bizim evde hanım çocuğu uyuturken telefonda ben de pc de izliyorum aynı anda. hem de çok düşük bir rakama. hatta vodafone utanmadı, 3 ay da bedava verdi.

tüm sezonları yayınlaması, gerksiz hustlellara gerek duymaması. ingilizce ama, aşağıda adamlar açıklamış.

“There’s no reason to release it weekly,” Sarandos told HitFlix. “The move away from appointment television is enormous. So why are you going to drag people back to something they’re abandoning in huge numbers?”

But that’s not all. Serandos also said that people’s viewing habits have changed in another key way. Instead of juggling multiple shows at once and watching new episodes each week, people want to dive into one show at a time and binge-watch it until they’re done.

Ki ikincisi doğru gayet, var mı aramızda 5 farklı diziyi tek tek bölümle izlemekten keyif alan. my episodes comdaki verilerime göre, totalde 145 dizi izlemişim, özellikle üni yıllarında her gün sevdiğim bir dizinin yeni bölümü çıkardı, tek tek izlerdim ve küfrederdim niye böyle yapıyorlar hepsini versinlerr diye. netflix yapıyor işte abi. hani çok salak saçma bir şkeilde bozmazlarsa ya da paypal, booking.com, wikipedia gibi akgötler engellemezse, ömrüm boyunca öderim parasını.
  • liriamer  (07.01.18 18:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.