[]

Kadın erkek arkadaşlığında kadının aklından cinsellik geçiyor mu?

onlarca kez şahit oldum: duygusallık ve cinsellik barındırmayan kadın-erkek arkadaşlığında erkeğin aklından cinsellik geçiyor. ciddi ya da şaka...

kadınların aklından da geçiyor mu acaba böyle ihtimaller yoksa çok mu masumlar?


 
önceki 2 duyuruna silinmeden bakmıştım. orada kullandığın ''çakmak,çakarsam ölür''lü üslubunuz gerçekten çok üzücü. bence üslubunuzu ve arkadaş ortamınızı aciliyetle değiştirin.


  • biravekahve  (07.01.18 01:18:31) 
ama erkek ortamları böyledir? herkesin çevresinde böyle birileri olur ki?


  • ya ben lan neyse  (07.01.18 01:19:12) 
Genellemek cok yanlis. Ayrica neden olmasin? Yalnizca toplum baskisi kadinlarin ozgurce dusunduklerini soylemelerini engelliyor.


  • Traveller  (07.01.18 01:24:12) 
Gecen de vardir gecmeyen de. Asla gecmez ya da mutlaka gecer denilemez.


  • stavro  (07.01.18 01:35:05) 
aklından geçmesiyle gerçekleşmesi arasında çok kısa bir süre olduğu için pek anlaşılmıyor aklından ne kadar süre geçirip geçirmediği.


  • floydian  (07.01.18 02:31:51) 
neden olmasin kadınlar segs yapmıyor mu?


  • eriksatie  (07.01.18 02:43:47) 
geçenini gördüm. geçmemesi garip olur zaten, arkadaşlık ilişkisi olunca vücut fonksiyonları değişmiyor o kişiye karşı.


  • ghilleinthemist  (07.01.18 02:50:01) 
12 yıllık çok yakın arkadaşım (ve 7 yılı ofiste oda arkadaşlığı, uzun görevler arası kanepede “Kay kıçını, uyuyacağım” hezeyanları, birlikte konferansa gitme ve tatile çıkma da içerir) bahsediyorsak, abimle ne kadar seks düşünüyorsam, arkadaşımla da o kadar düşünüyorum. Özetle, düşünmüyorum ve rüyamda görsem kalkar banyo yaparım. Benim için anne baba ne kadar dişi ve erkek ise, onun da cinsiyeti o kadar. Eşi de yakın arkadaşım (ailecek yakınız), ben de onun en yakın arkadaşı ile bazı evliliklerden daha uzun bir ilişki yaşadım.

Cinsellik düşündüğüm ilk an arkadaştan sonrası ve sevgiliden bir adım öncesi kısmı.

Cinsellik düşünmem için erkeğe ihtiyacım yok ya da sadece karşımdaki erkek olduğu için cinsellik aklıma gelmez. Cinselliği kişi odaklı yaşayabilmem ya da bir kişiyi isteyebilmem için arkadaştan ya fazlası ya da iyice azı gerekli. Friendzone ile brotherzone tamamen aynı şey.

Yine de genelleyemeyiz. Herkes farklı farklı.
  • aychovsky  (07.01.18 02:55:33 ~ 09:09:54) 
Değişir ama geçmemesi gerekir. Öyle bi genelleme yapamayız. Öyle bi genelleme yapacaksak bence erkeklerin aklından geçiyor static.freetakilir.com


  • freetakilir  (07.01.18 08:16:31) 
geçen olur, geçmeyen olur. nasıl genelleyeceksin? er kişiler, her dişi kişiyle sevişmeyi mi düşlüyor sence?

benim çevremdeki kadınlardan aklından cinsellik geçiren de oldu, hiiiç hatrına gelmeyen de oldu. kişiden kişiye değişir.

ve @aychovsky yine dünyanın en aklı selim yorumunu yapmış, +1 diyorum.
  • fever  (07.01.18 10:57:18) 
Kadınların cinselliğe ihtiyaçları yoktur, cinsel istek olarak pasif varlıklardır. Erkeklerin libidosunun en az olduğu, aktivite sonrası durumları kadınların daimi durumudur. Kadınların dörtte üçü cinselliği olmasa da olur olarak görür. Geri kalan dörtte biri ise ihtiyaçtan ziyade zevk ve karşı cinse duyulan duygusal hisler nedeniyle o karşı cinsi etkisi altına almak için bir araç olarak görür cinselliği.

Kısaca özetleyeceksek, erkekler için cinsellik su gibi ekmek gibi kaçınılmaz bir şeyken, kadınlar için cinsellik pasta gibi, çikolata gibi sadece güzel bir zevkten ibarettir fakat olmasa da olur onlar için. Bunların da nedeni kısaca, erkeklerin biyolojik potansiyeli gereği yılda 200-250 civarı çocuğu zevkle meydana getirme potansiyelleri varken, kadınların mevcut potansiyelinde sadece yılda 1 çocuk meydana getirmek mümkündür o da sancılı bir süreçtir üstelik.

İşte bu yüzden daima erkek arayan, kadın aranandır ilişkilerde ve kadınların cinsellikte pasif olması ve seçici olması çocuk doğurmadaki mevcut potansiyelinin çok az ve zorlu olmasından kaynaklanır.

Sonuç olarak bu sebeplerden dolayı kadınların çoğunun aklına bahsettiğiniz durumlardan dolayı cinsellik geçmez, erkeklerin ise hemen hemen tamamının aklından belli zamanlarda ya da uykuda dahi olsa o cinsellik mutlaka geçer, çünkü vücuttaki potansiyel enerji zihni kaçınılmaz olarak o şeyleri düşünmeye iter. ÖYLEYSE denilebilir ki üreme içgüdüsü olmasaydı cinsellik olmazdı, her ne kadar modern zamanlarda bu yan etki olan cinsel zevk asıl amaç haline gelmiş olsa bile.
  • siyah giyen adam  (07.01.18 11:42:50) 
@siyah giyen adamlar

Bunları cidden yazmış olamazsın değil mi?
Bu kadar zırvayı bir arada uzun zamandır görmemiştim.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (07.01.18 12:16:04) 
@meyveli tartolet
@kusursuz dostlar

Aslında genel olarak ben hiçbir fikir belirtmedim kendime özel. Bunlar bana değil Schopenhauer'a ait düşünceler, bu konuyla alakalı olarak burada paylaşmak istedim. Schopenhauer'a göre yine bu sebeplerden dolayı erkeğin gözünün dışarıda olması gayet doğaldır fakat kadın erkeğe sadık olmak zorundadır potansiyel dolayısıyla, bu yüzden diyor Schopenhauer, kadının aldatması erkeğin aldatmasından çok daha kötü ve affedilemezdir çünkü kadın aldatırsa duygusal olarak aldatır, bu en kötüsüdür.

Bu düşüncelere katılan katılır katılmayan katılmaz ama farklı düşüncelere de hoşgörülü olmak lazım, hemen lince kalkışıp bu ne saçmalık demek bence saygısızlıktır. Schopenhauer'ın aldatma mevzusuna kesinlikle katılmıyorum, fazlasıyla erkek bencilliğine dayanan bir düşünce, aldatmanın cinsiyeti olmaz her türlü ahlaksızlıktır. Fakat üstteki mesajda bahsettiğim düşüncelerine büyük ölçüde katılıyorum, ki günümüzde dikkat edecek olursanız kesinlikle bu teori gerçeğe en yakındır kadın erkek ilişkilerinde. Ama dediğim gibi sadece bir fikir, belki benim de zamanla fikrim değişir ya da siz bu düşünceyi haklı görürsünüz, önemli olan fikir özgürlüğü.
  • siyah giyen adam  (07.01.18 12:25:35 ~ 12:30:16) 
Schopenhauer kimse saglam gerizekaliymis


  • Traveller  (07.01.18 12:27:06) 
şopenhaver sevdği kizdan yüz bulamayinca bütün kadınlardan nefret eden bir ergen gibi konusuyor, kadınlara yönelik aşagilayici ve ötekileştirici ifadeleri olan tek filozof da degil üstelik. plato'dan niçe'ye kadar bir çok düşünürün benzer ifadelerine rastlamak mümkün. siyah giyen adam'in yaptigi "argument from authority fallacy-bir bilen safsatası" yalansavar.org bir felsefecinin bir söylediginin dogru olmasi, tüm söylediklerinin dogru olacagi anlamına gelmez.

türkiye'deki kadınların önemli bir kismi, kücüklükten itibaren seksin utanilacak, bedenlerinin saklanilacak, cinsel ihtiyaclarının gizlenecek birsey oldugunu ögrendikleri icin, böyle ögretildigi icin, akillarina gelmeyebilir, arzularini bastirabilir. ama bu hic böyle hissetmedikleri, düsünmedikleri, yaşamadiklari anlamina gelmez.
  • eriksatie  (07.01.18 15:25:41) 
En çok erkeklerin en az da kadınların aklından geçiyor bence. www.dailymail.co.uk


  • geçerkenugradım  (17.01.18 15:46:29) 
geçmiyor


  • pinkpeony  (17.01.18 16:12:32) 
Bazen.


  • i m cool with that  (17.01.18 16:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.