[]

thy 2. pilot aday sınav süreci

bu sürece daha önce katılan var mı ?

12 aralık da ingilizce sınavı varmış, zaten toefl ielts istiyorlar bir de neden ing sınavı yapıyor kendileri


 
şerefsiz bir tanıdık, 10 bin dolar vererek tek kelime ingilizce bilmemesine rağmen toefl belgesi aldığı için olabilir mi?

adam bu aldığı belgeyi de devlette gireceği ingilizce sınavından muaf olmak için kullandı, her ay 10 bin dolar maaş alıyor(deniz)

toefl a da şikayet ettim, bilgilerini istediler verdim, 6 ay geçti gelen giden yok.

toefl amerika da şerefsiz. toefl çakma bi sınav gözümde, parayı veren belgeyi alır
  • killerbee  (07.01.18 00:13:27) 
hocam iyi de pilootlukda bunu kullanıyorsun aktif, bankaların ing istemesi gibi değil. anında anlarlar ing bilmediğini 5 saniye sürmez.


  • oscar  (07.01.18 00:16:08) 
abi boşversene sen pilotluk diyorsun, benim dediğim de kaptanlık, adam 500 kişilik yolcu gemisine kaptan olabiliyor, sorumluluk aynı sorumluluk


  • killerbee  (07.01.18 00:23:42 ~ 00:23:57) 
olay sorumluluk değil yahu. adam yapamaz, eğitimleri anlamaz, bir tek sınav bile geçemez. havacılık dili ingilizce hocam. neyse konu nereden buraya geldi =)


  • oscar  (07.01.18 00:52:16) 
Yanlisin var, dil belgesi veren ayrica dil sinavina girmiyor. O dedigin basvuru esnasinda dil belgesi sunmayanlar icin. En nihayetinde yine toefl/ielts belgesi sunman gerekiyor istihdam edilmek icin, bu dedigin sinava girenler dil belgesi teslim etmek icin zaman kazanmis oluyor.


  • stavro  (07.01.18 00:58:51 ~ 01:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.