[]

Ljubljana, Slovenyada ne yapilir?

2 gece 3 gun burada takilcaz bir de araba kiralariz fakat ne yapilir bu sehirde tavsiyeleriniz nelerdir




 
göllere gidilir. bled en meşhuru biraz daha heyecan ve daha doğayla iç içe insanlardan uzak bir ortam isterseniz başka göller de var ama gerek yok bence. postojna mağarasına mutlaka gidin avrupa'nın en büyük mağarası harika bir şey. trta diye bi pizzacı var mükemmel pizza yapıyorlar öyle böyle değil. böyle salaş parti havası seviyorsanız metelkova var ama illa öyle bi şey de şart değil gidip görebilirsiniz ilginç bir ortam. slovenya'nın yerel tatlısı kremna rezina yiyin bled'de en iyisi diyordu yerlileri ama başka yerde de yeseniz olur herhalde. hiking seviyorsanız çok güzel tepeler-dağlar var mount saint mary çok güzel mesela ama biraz yorucu olabilir tırmanması. çok yağmur yağar bi de şemsiyeniz olsun hava durumuna göre.

ha bi de şu kahveden alın kahve seviyorsanız çok lezzetli bi kahve :)))

sloveniafood.com

edit: ha bi de şehrin ortasındaki kaleye çıkabilirsiniz çok bi olayı yok kalenin ama manzara var. bunlarda doğal alan orman falan da çok olduğu için süper lezzetli ve doğal balları var bal da alabilirsiniz. cuma günleri de open market diye bi şey oluyordu böyle bir sürü yemek standı gibi baya lezzetli yemekçiler oluyor cuma gününe denk gelirseniz oraya da uğrayın tam şehrin göbeğinde zaten.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.01.18 21:44:40 ~ 21:59:07) 
Google'a Metelkova yazınız.


  • calucifer  (07.01.18 00:18:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.