[]

Istanbul'da Nerede Oturulur?

Herkese Merhaba,
İstanbul'a iki ay önce geldim. Beylikdüzü'de çalışıyorum ve burada bir residance'tan gayet güzel güvenlikli spor salonlu güzel bir 1+1 eşyalı daire tuttum.
Fakat patron, beni bir ay sonra eminönü ofisine transfer edeceğini söyledi.
Sirkeci iskelesinin o tarafta. Istanbul'a yeni geldiğim için fazla bir yer de bilmiyorum.
Nereden daire tutayım?
Tercihim residance veya en azından oturanın, gelip gidenin belli olduğu bir muhit olsun istiyorum. Ayrıca tek vesait gidip gelmem lazım.
Üst limitim 2000tl. Eşyalı tercihim.1+1 veya stüdyo.
Yalnız kalıcam.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
tüm bu seçenekler sizi zeytinburnuna götürüyor hocam.


  • karlmarx  (06.01.18 20:15:40) 
hocam istersen ataşehir ve içerenköy tarafına bir bak.sahrayıcedit tarafında da
residence tarzı yerler olabilir.ha dersen avrupa yakasında istiyorum,eminönü'nden bayağı uzaklara gitmen lazım.

  • red hot chili  (06.01.18 20:25:58) 
Şişli bomonti tarafları olabilir diyecektim bir tane buldum gibi sanki hatta

www.sahibinden.com

Diğer ilanlar

www.sahibinden.com
  • senolll  (06.01.18 20:50:45) 
ne alakası var ya ne zeytini ne burnu? abi cihangir civarında o fiyata evler bulursun. bu ara bayağı ev boş, gördüğüm kadarıyla. hem eli yüzü düzgün bi çevrede oturmuş olursun. yürüyerek de işine 15-20 dk. tramvay da var.


  • kan aranıyor  (06.01.18 22:12:15) 
Nerede oturulur bilmiyorum ama bir uyarim var: İstanbul’da cok buyuk bir deprem bekleniyor ve ondan sonra istanbul’da neler olacagi maalesef ki asikar. O yuzden mutlaka deprem riski en dusuk yerleri sec, en azindan 2010 yilindan sonra insa edilmis bir bina olsun, deprem guvenirligi belgesi olsun. Bence en onemli ve dusunmen gereken en buyuk konu bu. Bol sans


  • spoiled spoiler  (06.01.18 23:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.