[]

Nike airmax essential 90 Siyah mı Beyaz mı ?

Selamlar,

normalde kanvas'ın üzerine beyaz basic tişört ve üstüne de kazak gibi klasiğe yakın bir giyim tarzım var(casual olmuyor tam sanırım, neyse)

ve ayakkabı olarak da daha ince modelleri tercih ediyorum, kalın spor ayakkabısı ya da dağcı ayakkabılarına benzer ayakkabım yok.

Hediye olarak bu airmax e90 geldi siyah;

aynı zamanda siyah kullandığım ve sevdiğim(yani ince olan) şu ayakkabıya da sahibim.
img-sportive.mncdn.com


bu airmax pek benim tarzım değil ama, hediye olduğu için modelini değiştirmek istemiyorum ama rengini değiştirebilirim.

siyah olarak kalsın mı yoksa beyazıyla değiştireyim mi ?

teşekkürler;

image5.sahibinden.com

www.sportsoul.com

 
Beyaz


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.01.18 13:58:15) 
beyaz spor ayakkabın yoksa beyazıyla değiştir bence.


  • treamorg  (06.01.18 14:11:05) 
beyaz


  • kablelvuku  (06.01.18 14:53:03) 
beyaz kesinlikle.


  • theseachange  (06.01.18 14:57:41) 
beyaz

su anda kullandigin da hali saha ayakkabisi gibi yav, giyme onu :(
  • hjarteblod  (06.01.18 16:42:53) 
ikisi de güzel bi mağazaya gidip ayağında gör bence. giyiniş tarzına da bağlı mesela, ben olsam siyahı alırdım ama beyaz da çok güzel.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.01.18 16:46:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.