[]

cd ye yazılan parçaların track olması

abimin doğumgünü için ciddi bir arşiv indirdim emuladan.. onları dvd ye yazdım.. ordan da tek tek cd ye aktarıcaktım arabada dinleyebilmesi için.. (dvd çalmıyormuş arabada)

neyse efendim nero da dvd den cd ye aktardım bir kaç albümü.. ama hepsi normalde albüm ve parça adları cillop gibi görünürken cd ye atınca TRACK oldular.. e abim bunları evde de dinleyecek vb ya da şarkı isimlerini de görmek isteyecek (yabancı albümler hepsi)

ben needeyim şimdi cok canım sıkıldı track olmasını istemiyorum :(

çok mutsuzum binlerce şarkılık arşivi nasıl track olarak vereyim?

 
audio olarak atıyorsan evet oyle oluyor. mp3 cdsi oalrak atıyorsan onlarda bozulmaması lazım ya da senın tag ler duzgun olmadıgı ıcın de olabilir. tag leri duzeltip bi de oyle dene.


  • bryan fury  (10.02.10 17:12:02) 
tam bilmiyorum ama mp3 olarak atsan cd'ye? arabanın teybi mp3 çalıyor mu onu da bilmek lazım tabii.


  • andrelen  (10.02.10 17:12:50) 
müzik cd'si olarak yazmışsınız, doğal olarak nero ya da ne kullanıyorsanız otomatik .cda e çevirmiş. zaten bu yöntemle cd'nize 80 dakikadan uzun mp3 kaydetmeniz imkansız. yani maksimum 20-25 mp3 atarsınız.

mp3'leri veri cd'si altında yazın, sorun çözülür.
  • nargile  (10.02.10 17:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.