[]

ingiliz zencisi vs. amerikan zencisi

hangisi döver!

şaka tabii...
ingiliz zenci kadınların amerikan zenci kadınlarından daha güzel olduğu tespitine vardım az önce, black mirror s04e04'teki ablayı görünce. ilk sorum buna katılıp katılmadığınız. tek tek örnek vermeye kalkmayacağım, tam zıttını kanıtlayacak örnekler de bulunabilir çünkü. basit bir genelleme biliyorum ancak aklıma gelince sizlerin de fikrini merak ettim.

ikinci sorum ise eğer benimle aynı fikirdeyseniz neden böyle olduğunu düşündüğünüz. ingiltere amerika'dan daha önce köleliğe başvurduğu için oradaki zencilerin daha uzun süredir adada olduğunu, bundan dolayı da beyaz ırkla daha fazla ve çeşitli bir gen paylaşımı yaptığını, haliyle amerikadakilerden daha fazla genetik değişime uğradığını düşünüyorum.

bu noktada bir zencinin güzel olması için beyaz ırkla çiftleşmesi ön kabülünde olmadığımı belirtmek isterim; öyle anlaşılabiliyor çünkü. gel gelelim genel geçer güzellik anlayışından etkilenmiş bilincim yüzünden çook güzel bulduğum bir zenci kadın yok gibi bir şey. yani bu tespitim benim etkilenmiş algılarım sebebiyle olabilir, bunu kabul ediyorum.
mesai sonu yanmış beyinle yazdım, o yüzden dağınık olduysa akşama toparlayacağım. teşekkürler...

 
Ben de gecen bir Turk dizisi izledim tum Turklerin Bogaz kenarinda yalida yasayip elmas kolyeleriyle kahvalti yaptiklarini ogrendim. Turk kadinlarinin hepsinin uzun boylu buyuk goguslu ve seksi olduklarini ogrendim.


  • Traveller  (05.01.18 17:09:49) 
Katılıyorum. Buna ek olarak, İngiliz aksanı etkisiyle de daha güzel ve asil geliyor olabilirler.


  • agluna  (05.01.18 17:11:32) 
@Traveller, kırk yıllık latinim böyle ad hominem görmedim. ad hominem ironimum mu bu, yeni çıktı galiba?


  • Bruce  (05.01.18 22:11:42) 
Ironium evet konunun genellemesinin boyle yanlisliklara yol acabilecegini belirtmek icin yazdim


  • Traveller  (06.01.18 12:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.