[]

Burun ameliyatı hastane tavsiyesi

Selam ahali,
Yıllardır burundan nefes alamama sorunum var, bir kaç defa doktora da gittim kimisi ilaç verdi kimi ameliyat olmalısın dedi. İlaçlar işe yaramadı ve ameliyat olmaya karar verdim. Şimdiye kadar ki muayenelerden öğrendiğin kadarıyla burnumdaki sorunlar; kemik eğriliği, kıkırdak büyümesi ve 2 cm kist. Son gittiğim doktor bunlar dışında kemikle ilgili bir şey daha söyledi ama o estetiğe giriyormuş devlet hastanesi bunu yapmıyormuş. Bunların hepsini düzeltecek, güvenilir bir devlet hastanesi biliyor musunuz? Özel hastaneler gördüğüm kadarıyla bütçemi aşıyor, bütçemi aşmayan özel hastaneye de ben güvenmem :)

Şehir: İstanbul

 
böyle ameliyatlarda bence tıp fakülteleri en iyisi. bir de tanıdık olursa arada çok iyi oluyor. ya da hocanın muayenehanesine gitseniz özel hastane gibi muamele ediyorlar. hem de daha hesaplı oluyor. şehir belirtirseniz ona göre hastane doktor tavsiyesi gelir bence.


  • who cares wins  (05.01.18 13:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.