[]

Kindle almalı mıyım?

Amerikalı bir arkadaş gelecek 18'inde. İstediğin bir şey varsa getireyim dedi. kindle düşünüyordum bayadır.

119 dolar şu anda. Amazon'un fiyatını 99 dolar yapmasını bekliyorum ama en son noel'de yapmışlar. 2-3 güne yaparlar mı ya?

i.hizliresim.com

abd içi 1 haftaya teslim edilir bu arada değil mi? ona göre birkaç gün daha bekleyeceğim belki düşer diye. şu anda 450 tl, 99 usd'ye düşerse 370 tl olacak. o farka kılıf da eklerim diye kurnazca düşünüyorum.

edit: sanırım amazon sadece cihazı gönderiyor. şarj cihazını türkiye'den mi temin edeyim?

 
amazonda bbugünı sipariş ettiğimde yarın geliyordu paket.

kesinlikle almalısın. ben 5 yıldır kullanıyorum. tatillerin, uzun yolun, öğle aralarının bir numaralı arkadaşı. en son ne zaman fiziki bir kitap satın aldım hatırlamıyorum.
  • charlotte blanc  (05.01.18 11:07:36) 
Şarj girişi degismediyse standart mini USB olması lazım. Onu da her yerde bulursun zaten.


  • doxanikee  (05.01.18 11:26:36) 
Eğer kitap okuyorsan kesinlikle almalısın. Özellikle uzun yolculukların, seyahatlerin için vazgeçilmez olacaktır. Ayrıca ışık kapalıyken de okunabilir olması büyük avantaj.

Genelde amazon 2 günde teslim ediyor ya da tam teslim tarihi belirtiyor zaten. İndirime girebilir belli olmaz.

Şarj kablosu gönderiyor amazon siz telefonunuz veya tabletinizi şarj başlığını kullancaksınız sadece. Hata ilgisayardan bile şarj olur. Zaten ayda bir şarj yeter.
  • zaxurani  (05.01.18 12:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.