[]

Seksi kadın belli ya seksi erkek

Kadınlar gerçekten kaslı erkeklerden tahrik mi oluyorlar. O zaman yaşlı adamlarla birlikte olan ilik gibi kızlar midesiz mi. Demek ki kas falan isi kolpa. Kadınlar erkeklerin fiziginden baska seylere onem veriyorlar. Hatta ben kadınların erkeklere karşı cinsel çekim hissetmediklerini sadece islerine geldiği için erkege katlandiklarini düşünüyorum. Sonuçta kadinlara yönelik erotik dergi yok. Belki özel bir soru ama merak iste isteyen özelden de yazabilir kızlar sizi tahrik eden düşünce kaslı erkek bedeni midir nedir?




 
Kızlar kaslı erkeklerden etkilenebiliyor. Üniversitede vücut geliştirmeci bir kankam var. Birkaç kızın ona laf atmasına ve yiyecek gibi bakmasına tanık oldum. Ama biraz tip de önemli. Hafif bir karizma varsa olur o. Her kaslı erkeğe bakmazlar.

Kızlar yaşlılarla paraları için birlikte olur genelde. Para için yaşlı bir erkekle birlikte olmaları bana göre midesizlik.
  • dissendium  (05.01.18 01:30:21) 
formda bir vucut, iki cins icin de genelde daha cekicidir. genelde kadin mankenlerin sadece diyet biskuvisi yiyerek o formda oldugu gibi bir yanilgi var, yahu o hatunlar gunun yarisini spor salonunda geciriyor cunku bu isinin bir parcasi. ortalama bir kadina gore cok daha dusuk yag oranina sahiptir.

kadinlara yonelik erotik materyal eksikligi ise soz konusu degil.

kiz arkadasim mesela, formda oldugum zaman daha cekici oldugumu acik acik soyler (dobrayiz biz biraz, kendimizi kandirmiyoruz).
  • fortisvita  (05.01.18 01:34:13) 
kiminin vücidi, kiminin gücü /parası seksi geliyordur.
her ikisi varsa ne ala.
* erkekspor.

zengin > fakir
kaslı > gobekli > zayıf
  • titiraprap  (05.01.18 01:43:06 ~ 01:44:47) 
sesi güzel olan alır.


  • karamaleksey  (05.01.18 02:10:00) 
Sen şimdi porno izliyorsun ya.

Orada teen de var mature de var beğendiklerin arasında.

Voluptuous da var skinny de var.

Big boobs da var small tits de var hatta bazı hanging tits ler bile ilgini çekmiştir. Kendi ergenliğimden yola çıkarak yazıyorum.

Bazı amateur seductionlar var çekingen kız, bundan hoşlanıyorsun. Sonra bir pro abla görüyorsun işini bilen, bu da olur diyorsun.

Uzun boylu da seksi gelebiliyor, minyon da.

Önemli olan hangi kategoride olduğun değil(her iki cins için de böyle)

Bazılarına göre çekicisin bazılarına göre değilsin. O kadar.

Ampüte erkeklerden hoşlanan bir kadın tanımıştım geçmişte. Düşün bak.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.01.18 02:12:48) 
aslında benim sormak istediğim mastürbasyon yaparken nasıl bir erkek hayal ediyorsunuzdu. ama cevaplara bakılırsa tahminim doğru çıktı kadınlarda standart bir kaslı erkek seksi erkek algısı yok.


  • her gece aç  (05.01.18 02:02:59 ~ 02:41:35) 
Büyük laf etmiyim diyerek yazıyorum, bir erkek istediği kadar yakışıklı çekici olsun eğer konuştuğunda 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsa, diksiyonu düzgün değilse benim için hiçbir önemi yok. Ama bunun tam tersi diksiyonu düzgün, güzel konuşan ve anlatan göbekli adamı çekici bulabilirim. Sırf görüntüyle bir erkeğe katlanamam açıkçası.


  • mslny  (05.01.18 02:35:56) 
Nedense Fistik gibi kadinlarin yaninda hic hayvan gibi kasli Adam gormedim ben.


  • baldur2  (05.01.18 07:49:12) 
Bir erkegin seksi kadindan tahrik olmasi ile bir kadinin seksi erkekten tahrik olmasi asla bir degil. Spesifik anlar disinda asla bir erkegin tahrik oldugu kadar tahrik olmaz kadin. Erkek icin ofiste, ormanda, Maliye bakanligi binasinin girisinde, tunel kazisinda, okulda herhangi bir anda herhangi bir yerde seksi kadin potansiyel tahrik edicidir. Kadin icin durum cok farkli. Kadin tahrik olmaz demiyorum ama erkegin tahrik olmasiyla kiyaslanmaz bile. Ayrica kadinin tahrik olmasini etkileyen cok fazla faktor var, erkekte oyle degil.

Edit: Soruyla alakasiz bir yere girmisim.
Bu sorunun cevabini kadinlardan alamazsin +1. Gelen cevaplar saglikli olmaz, tutarli da olmaz, oznel olur, samimi olmaz ve gercegi yansitmayabilir. Bu sorunun cevabini yine en guvenilir verecek olan bilimdir, istatistiktir.
Bildigimiz bir sey varsa o da kriterlerinin erkeklerinkinden cok farkli oldugu ve kendi iclerinde de kadinlarin birbirinden cok farklilik gosterdigi. Tabii temel seyler var ortak olan. Statu mesela arkadasin dedigi gibi. Guc ve statu, kadina cekici gelen sey bu. Devam edecektim de isim var.
  • stavro  (05.01.18 09:28:23 ~ 09:42:52) 
ağzı laf yapan erkek.


  • nickini degistiren yazar  (05.01.18 12:13:36) 
şunu diyen hatunlara gönül rahatlığıyla gülebilirsin:

- ben kaslı erkeklerle ilgilenmem, hoşuma gitmez.
- bir erkeğin en çekici yeri beynidir.
  • tabudeviren  (05.01.18 12:17:32) 
Mini popo, güzel but, baldır mühım elbet. Ama heyecanlandırmaya yetmiyor. Masturbasyon yaparken tanıdığım kaslı erkekleri düsünuyorum. Konusmasinı, gülmesini, mimiklerini, pratik hayatta yapıp etme tarzlarını, tavırlarıni, spor yapışlarını bildigim erkekler. Tanımadiğım ya da yalnizca resmini gördügüm erkekler zerre ilgimi çekmiyor, heyecanlandirmiyor.


  • velvetmorning  (05.01.18 17:30:44) 
velvet yine gereken cevabı vermiş. elbette sadece fotoğraftan bildiğin adamın çekiciliğiyle bir yere kadar ama, hayatınızda bir şekilde var olan ve ses tonuyla, mimik ve hareketleriyle birlikte hafızanıza kazınmış fiziği iyi olan insanların, kafaya da "seksi erkek" şeklinde kodlanması normal.

hala zeka falan diyenler var da, arkadaşlar ilişki yaşanacak adam sorulmuyor burada, seksi olarak bir sıfat yüklenecek kişi soruluyor; abartmayalım isterseniz. ben her seksi bulduğum adam ile ilişki yaşamayı hayal etmiyorum mesela.

sonuç olarak, kas, fizik önemli değil diyen hemcinslerim, yalan konuşuyorsunuz. /:
  • treamorg  (05.01.18 17:56:54 ~ 18:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.