[]

Askerlik Tecili ve Yüksek Lisans

Merhaba.

Malum bedelli filan önümüzdeki altı ayda çıkmayacak, biz de kariyer yapalım. Tecilim 1 Mayıs 2018'de bitecek ve henüz yüksek lisans yapmadım. Lisans sonrası smm stajıyla tecil ettirmiştim.

Bu durumda bu bahar yarıyılında bir yüksek lisans başlatsam iyi mi olur, yoksa önümüzdeki güz başlatmanın bir sakıncası olur mu? Önümüzdeki güz başlatırsam bakaya durumda olmuş olacağım. Önümüzdeki güz okula kaydolmamın bir yolu var mıdır, askerlik durum belgesini alacak zaman en uygun ne zaman olabilir?

Öte yandan akademik (!) kariyerime en ucuz nerede devam edebilirim? Önerileriniz var mıdır? Aynı durumdaki arkadaşlar da faydalanabilir.

 
bahar dönemi başlatıp, ahmet yeseviyi kullanabilirsiniz.


  • blue eyes white dragon  (05.01.18 00:22:47) 
@dragon sağol. yesevi'de bir dönemlik kayıt 3 bin lira diyor. 3 dönem olunca 9 bin lira biraz fazla sanki ödeme tutarı bu şekilde olacaksa.


  • laptu  (05.01.18 00:30:50) 
diğer üniler daha pahalı sanki. bölümünüz de önemli tabi.


  • blue eyes white dragon  (05.01.18 00:44:02) 
Pampa devlet üniversitelerine bak. Izmir katip celebi 100 kisi aliyor tezsiz 2000 lira. Ilk donem para yatır diger iki doneme karışma. Son dönem de dönem bitmeden 2 ay evvel kaydını sildir. Sonra tekrar başka bir yuksege kaydolunca tekrar uzasın tecilin. Bu yolla 35e kadar idare edersin.


  • karacigerim vur kadehlere  (05.01.18 02:34:31 ~ 02:35:36) 
sdü tezsiz 800 küsur, uzaktan 1200 küsur


  • sen de git sen de unut  (05.01.18 03:05:56 ~ 03:06:15) 
@sen de git sen de unut, sdü'ye ara dönemde kayıt yapılabiliyor mu uzaktana?


  • laptu  (09.01.18 02:09:37) 
evet oluyor


  • sen de git sen de unut  (11.01.18 23:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.