[]

Netflix’ciler koşun

Benim bi iş telefonum var. 10gb neti var. İşten dönerken 1 buçuk 2 saat serviste oluyorum. Şu netflix işini hiç bilmeyene güzelce anlatabilir misiniz. Misal.

Enpara indirimi falan var mı.
İçinde kaç dizi var. Yani olayı komple bilmiyorum.
İndiriliyor mu onlayn mı izleniyor.

Hedef ben miyim tayfun?

Thx. Svg.

 
  • inheritance  (04.01.18 17:41:34) 
internete ihtiyacın yok. dizi bölümlerini çevrimdışı izlemek için indirebilirsin.


  • Rudy Baylor  (04.01.18 17:56:49) 
netflix türkiye içerik olarak yetersiz ayrıca dizilerin çoğu güncel değil. 3. sezonunun finalini yapmış rick&morty 2 sezonu mevcut mesela. www.finder.com şu kaynakta kıyaslamaya gidilmiş. Tr'de 188 tv şovu 489 film var. hem mobil hem de pc de offline izlenilebiliyor ayrıca enpara indirimi düşünmek yerine birilerine katılın derim hd kalitede 10 liraya izlenilebiliyor. duyuruda birisi vermişti ilan.


  • kurmalifare  (04.01.18 18:04:33) 
netflix tek başına yeterli değil hakkaten. bende hem netflix var hem de blutv, blutv bu aralar biraz atak yaptı, güzel şeyler geliyor. fakat netflixteki gibi indir sonra izle olayı blutv de yok.

netflixte güzel film var aslında ama az, tom hanks in çok güzel filmleri var ama başka yerlerde de bulunabilir. diziler güzel ama.
  • mezarkabul  (04.01.18 18:10:53) 
Suits house md mesela yok dimi. Ben dizi için alıcam da. Ne bileyim bilindik eski veya yeni güzel diZiler var mı.

Teşekkür ederim.
  • brad pitt  (04.01.18 18:24:31) 
rick and morty'nin 3. sezonu eklendi geçen aylarda, ek bilgi olarak belirteyim.


  • rectoa  (04.01.18 18:30:26) 
Suits var. Breaking bad, dexter da var.


  • brkylmz  (04.01.18 19:05:27) 
Burda göremedim kral.

www.netflix.com
  • brad pitt  (04.01.18 19:13:54) 
Madmen var eskilerden, doctor who var tüm sezonları olmasa da. Travellers güzel. Marvel lar güzel. Aslında güzel dizi çok ya :)


  • mezarkabul  (04.01.18 21:47:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.