[]

Kredi kartı borcunu fazla ödeme

Yanlışlıkla kredi kartı borcumu biraz fazla ödedim, şu an limitim +300 küsür tl gözüküyor. Bu fazlalığı karttan çekme imkanım var mı? Nakit avans olarak çeksem faiz biner mi?




 
Evet faiz alırlar. 300 lira kadar olan alışverişi kartla yapın en iyisi.


  • pavlis  (04.01.18 16:15:02) 
mahallendeki bakkala, markete rica et, o 300 lirayı karttan tek çekim çekip sana 300 versin. ama komisyon istememesi gerek.


  • porno film kameramani  (04.01.18 16:22:42) 
Altın alıp bozdurmak mantıklı değil. Al-Sat fiyat farkı çok zaten. Kredi kartının mevduat hesabında +300 görünüyor olabilir. Oradan çekince faiz binmez. Karttan nakit çekme gibi değil yani. Bankamatikte 'mevduat hesabı' olarak görünen bir seçenek varsa oraya bakın.


  • himmet dayi  (04.01.18 16:29:28) 
Bankan ile görüş, artı bakiyeyi vadesiz hesabına aktarsınlar.


  • hexdizard  (04.01.18 16:57:03) 
bankayı ara veriyorlar yada şubeye git.


  • jamswety  (04.01.18 18:26:31) 
bankayı ararsan hesabına yatırıyorlar hemen (aynı bankada hesabın varsa tabii).


  • kayranin kedisi  (04.01.18 18:28:36) 
Bankayı ara, hesabın varsa aktarırlar. Yoksa da şubeden hesap açtırabilirsin


  • mutlusismankedi2015  (04.01.18 21:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.