[]

schengen single vize ile bulgaristan

merheba,

diyelim ben yunanistandan single giriş schengen aldım. şöyle yapsam türkiye - yunanistan - italya - bulgaristan - türkiye sorun yaşar mıyım?

bulgaristan schengen'e dahil değil ama schengen vizesi ile girişleri kabul ediyor.

 
Bulgaristana giremezsin ki. Schengen alanindan cikacagin icin single entry hakkin bitmis olacak.
Yunan-italya-tr olur

  • kuehles blondes  (04.01.18 13:49:17) 
@kuehles
Bulgaristana schengen ile girilebildiği için, daha sonra da schengen alanına tekrar giriş yapmayacağı için, problem olmama ihtimali var mı acaba? mesela,
tr - yunan - it - bulgar - tr yaptı sorun olmadı
ama
tr - yunan - it - bulgar - yunan - tr yapsa giremezdi ikinci defa yunana çünkü single entry var, gibi.

yani, bulgara schengen kullanarak girmek için illa multi mi gerekiyor,
  • Rudy Baylor  (04.01.18 13:55:16) 
Yunandan sinirdan bulgara gecerken cikisin yapiliyor.senin olayda orada sona eriyor.yunandan kara sinirindan cikis sansin yok,cikarsanda geri donemezsin.ancak gittin atina,ordan ucak eu ulkeleri finalde eudan veya gene yunana donup turkiye ye donus.


  • duptıs  (04.01.18 14:04:18) 
Rudy dedigin ilk denklemde multipl entry vardir,single la mumkun degil kuehlesin dedigi gibi


  • duptıs  (04.01.18 14:07:45) 
Bir ihtimal yapabilirsin ama kesin degil, memura bagli. Ben yaptim. Single entry ile almanya avusturya vs dolastim. Donuste kara yolundan macaristandan sirbistana girdim, yani ab'den ciktim. Sirbistandan da karayolundan bulgaristana girdim. Oradan da turkiye.


  • sckxyss  (04.01.18 14:19:20) 
@duptis +1

Bulgara girebilmen icin o vizenin gecerli olmasi lazim, cikis yaptigin anda gecerliligi bitiyor. Single cunku.

@sckxyss in dedigi anca rusvetle, daha dogrusu "corba parasi" ile olur ki bunun sirp-bulgar sinirinda gerceklesme ihtimali yunan-bulgar sinirinda gerceklesme ihtimalinden daha yuksek. Normal sartlar altinda benim ve @duptis in dedigi gibi.
  • kuehles blondes  (04.01.18 18:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.