[]

sigara bırakmaca

merhaba,

geçen seneden -31.12.2017 23:59 :)- sigara içmiyorum. arada elektronik içiyorum.

üzerime biraz nikotin atıverin :)

teşekkürler.

 
Senin ihtiyacın olan şey nikotin değil, içine sindirdiğin bilgi. Hiçbir bedenin dışarıdan alınacak nikotine ihtiyacı yoktur. Çünkü her beden, kendine yetecek nikotini zaten kendi üretir, ki bu da çok çok çok çok eser miktardır. Vücudun bunu yapabilmesi için ona dışarıdan nikotin ulaştırmamak gerekir ki hazıra alışmasın, çünkü gerekli maddenin dışarıdan hazır (ve tabii bol bol) gelmesine alışan beden üretimi durdurur. Fabrikayı kapatır yani. Halbuki önemli olan o fabrikanın çalışması, gerekli miktar üretiminin devam etmesidir. Kendi kendine yetebilmektir.

Bunu bilinçaltına emir olarak yönelttiğinde bilinçaltın bu emri yerine getirecektir.
  • yaren  (04.01.18 10:13:02) 
Beynine nikotin nikotin nikotiiin de 1 paket malbus icmis gibi olacaksin ben arada hinzirligina yapiyorum cok da guzel oluyor.

Yapacak bi sey yok elektronige aban, en fazla 1 2 hafta surer sonra azalir. Su ic bi de bol bol cok elektrikli icerken. Bol bol dedigim de 1.5 2 litre falan icsen rahat yeter.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.01.18 10:16:52) 
alan carr'in videosunu seyret, sigarayi birakmanin kolay yolu. Sigarayi birakmis oldugun icin kendine mutesekkir ol. Krizlere sakin aldanma, en fazla 5-10 dk sonra gececekler ve kriz araliklari gittikce uzayacak. Ben 2,5 seneyi gectim. Ilk bir sene az aralikli olsa da kriz geldi, 2. sene bile geldigi oldu, hani kriz degil de icesim gelir gibi oldu. Hiiic orali olmadim bu sefer. Daha once 1 tane icsem birsey olmaz diyerek basarisizliklarim cok olmustu. Su an raki masasinda bile aklima gelmiyor ve muthis rahatsiz oluyorum etrafta icilmesinden. Sakin ama sakin 1 tane icme. Cok mutlu, cok tertemiz ve saglikli olacaksin. Su an vucudun dopamin salgilamak icin nikotine ihtiyac duyuyor sadece. Bir sure sonra eski duzene geri donecek ve nikotin olmadan da dopamin salgilayacak ve gene mutlu birisi olacaksin, merak etme.
Elektronik sigarayi da birak, dumansiz hayata alistir kendini. Tekrar soyluyorum, kriz dedigin 5 dk, ve sonunda olum yok inan:)) Bravo bravo, en buyuk sensin, baska buyuk yok!!!

  • honfleur  (04.01.18 11:55:04) 
ben de 20.12.2017 de bıraktım. 12 yıldır içiyordum. bırakamam diyordum. öğle vakti bi kahve sigara yaptım sonra benbunu bıraksam ya şimdi dedim. nasıl oldu bilmiyorum 2 haftadır elimi sürmedim.


  • melodica  (04.01.18 13:21:25) 
Teşekkürler ;)


  • altinci nesil caylak  (04.01.18 14:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.