(3)
Alkollu ickiler hakkinda bir takim sorular
Efendim merhabalar. Bendenizin aklinda alkollu icecekler ile ilgili bir takim sorular var.1. Fazla alkol aldigim gece cok zor uyuyorum, sabah erkenden uyaniyorum , mal oluyorum. 3-4saat uyudugumu biliyorum alkol aldiktan sonra. Hic basagrisi olmuyor. nasi garip bir durum bu?2. Bir gun once 1 aydir i
Efendim merhabalar. Bendenizin aklinda alkollu icecekler ile ilgili bir takim sorular var.
1. Fazla alkol aldigim gece cok zor uyuyorum, sabah erkenden uyaniyorum , mal oluyorum. 3-4saat uyudugumu biliyorum alkol aldiktan sonra. Hic basagrisi olmuyor. nasi garip bir durum bu?
2. Bir gun once 1 aydir ictigim, 1 litrelik Baileys'i bitirdim. Ve aklima geldi, bu mereti ayni tadda alkolsuz olarak uretebilirler mi? Ayni Irish Cream alkolsuz olmaz mi? Niye olmaz? Alkol ickiye, kafa yapmak disinda ne kazandirir?
Saygilar, sevgiler.
0
1- basagrısı olmaması normal, uyanınca bol su için. bende de boyle oluyor. su içtikten sonra tekrardan uyurum tabi.
2-alkolun aroması tadı da baska tabi. bi chivas olsun bi jack danyel olsun ruski standart olsun hacmen %40 alkol olsa da her birinin icimi ayrı güzel.
0
en iyisi alkol içmeyin karaciğerinizi yormayın.
ama akşamdan kalma isen taze domates suyu çok faydalı oluyor diyorlar + bol su ve varsa evde bir multivitamin veya b complex de içersen iyi olur.
2. soruna gelince aslında baileys in çok az alkollüsü daha güzeli tadında meyve kefiri üretmeyi satmayı düşünüyorum ilerde ama uzun işler onlar + alkol olduğu için ayrı işlemler de gerekebilir.
0
baş ağrısı konusunda sadece fikir belirteceğim kaliteli içki içtiğimde ağrımıyor bende de. yani içtiğinle alakalı oluyor genelde, ben de geç yatıp erken kalkıyorum ve o geceye kadar bir daha uyumuyorum. kaliteli içkiden kasıt da istanblue içersem kafam çatlıyor midem bulanıyor smirnoff içersem bişey olmuyor.
0