[]

Big Little Lies *spoiler*

Big Little Lies’ı izlediniz mi? Jeneriği çok güzel değil miydi? Tahmin edilebilirdi belki ama yine de zevkle izletmedi mi kendini?
Özellikle, *spoiler*

Jane’in kendisine tecavüz edenin Perry olduğunu anladığı anda 3 kadının sadece bakışarak anlaşmaları ve bunu izleyiciye mükemmel yansıtmaları.. Şahit olduğum en iyi oyunculuklardandı. Sahneyi hatırlıyorsanız kimsenin ağzından tek kelime çıkmıyordu ama önce Jane’in Perry’yi görmesi ardından Madeline’e bakması ve Madeline’in neler oluyor dercesine Jane’’e dönüp onun Perry’ye karşı bakışlarını fark edip 6 yıl önceki o adamın Perry olduğunu anlaması. Ardından Celeste’nin sırayla kızlara bakıp herşeyi kavraması.. muazzam.

Ayrıca aralarından en insancıl olan bonnie’nin yapması son hamleyi..

Laure Dern’ün oyunculuğuna da bayıldım

 
oyunculuklar tabiki çok iyi. Bonnie’nin geçmişi onu o harekete itti diyorlar.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (04.01.18 02:15:56) 
su cekilip de ayak izinin kumda kalmasi guzeldi.

son sahneyi incelemistim. yapmak istedikleri guzel, ama muhtemelen cok denemis ve yorulmuslardi. adamin oldugu sahneler cok akici gorunmedi bana. durdurarak bakarsaniz... bu arada benim yorumum, tecavuze ugrayan kadinin hikayesinin zayif oldugu yonunde. eksik, yahut. ben bilmiyor olabilirim de: hadisenin akabinde adami aramamis mi? polise gitmemis mi? bebegi neden dogurmus?

bence sarisin kadin iyiydi. kidman ise hikayesi en carpici olan kadin diye muhtemelen, one cikmis.

oyle...
  • e haliyle  (04.01.18 03:35:57 ~ 03:36:06) 
Şahaneydi hakkaten. Jane oyunculuk dersi verdi.


  • [GODDARD]  (04.01.18 04:21:48) 
nicole kidman hariç şahaneydi. sevemedim bi türlü bu kadını. o dizideki oyunculuğu da karakteri de çok itici gelmişt. ama dizi ve finali çok güzeldi gerçekten. oturup bi daha izlerim.


  • elorelia  (04.01.18 09:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.