[]

kurutmalı çamaşır yıkama makinası

merhaba

hoover diye bir marka var. 1900 liraya falan. bu markayı hem yıkamalı hem kurutmalı olarak önerir misiniz? kullanan var mı?

bunun dışında önerebileceğiniz uygun fiyatlı yıkamalı kurutmalı tavsiyelere açığım. yıkama kurutmalı makina hakkında yazıp bilgilendireceğiniz her şey de kabulumdür. hiç anlamadığım mesele zira. tikler garanti.

teşekkürler.

 
abi kurutma hiç önerilmiyor. kıyafetler doğal kurumuya bırakılmalı kıyafetler kendini kaybediyor kısa zaman içinde belki önemli anlar için günü kurtarır ama maalesef yıpratmaktan öteye gitmiyor teknolojisi


  • protrek  (03.01.18 22:16:33) 
Mediamarkt'taki gorevli lg demisti bana. Buharla kurutuyormus cunku.


  • mor oje  (03.01.18 22:29:38) 
kıyafetlerin yıpranması +1
makinanın kendisi de çamaşır makinalarına oranla 2 katı fazla çalıştığı için (yıkama + kurutma) ömrünün daha kısa sürdüğü rivayet edilir.
fazladan enerji tüketimi
kurutma için eviniz *hiç müsait değilse düşünülebilinir ama bana sırf ziyan gelmiştir kurutma makinaları
  • MandMs  (03.01.18 22:31:06) 
kurutmalı makina bombadır. serivs/arıza oranı tavandır. işçiliği,malzemesi uçuktur. böyle bir riske girmeye gerenk yok. bu yorumum yerliler için tabi. hoover kendini kanıtlamış bir marka. onu bilemem tabi.


  • hemsta  (03.01.18 22:34:54) 
Valla 5 yıldır kullandığım Bosch a bişi olmadı.


  • chavezding  (03.01.18 23:00:23) 
Ben kullanmıyorum ama kayınvalidemde samsung var. Nemiyle meşhur ilimizde yaşadıkları için aldı. Gözlemlediğim durum şu; tam kurutma çok elektrik sarfettiği için ekonomik yada ütü kuruluğu ayarında kurutuyor. Çıkan çamaşırlar darmaduman aşırı kırışık. Hemen ütülesem de kırışıklıkları açmakta zorlandım. Ayrıca ütü kuruluğu dense bile bayağı nemliydi. Her kullanımda filtreyi temizliyorlar, filrteden bir yastıklık tüy çıktı. Kıyafetleri bayağı yıpratıyor olmalı.


  • curukturpkokusu  (03.01.18 23:11:10) 
Hoover in hem kurutmali hem yikamalisini 10-12 senedir kullaniyoruz. Memnunuz.

Almadan once o modelin kronik sorunu var mi arastir. Ben bi lg alacaktim 2in1 seklinde, o modelde kronik sorun varmis vazgectim mesela.
  • kuehles blondes  (04.01.18 00:11:50) 
kurutmalı makine kullanmadım da birkaç ay kurutma makinesi kullandım hiç memnun kalmadım. hem kırışıklıkları arttırıyor ütülemeyi zorlaştırıyor daha doğrusu hem de hafif kötü bir koku bırakıyor fön makinesi kokusu gibi ama tabii benim kullandığım çok iyi bir model değildi ondan da olabilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.01.18 00:17:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.