[]

yolda can çekişen kedi gördüm

carpmis kacmis serefsizler. attim arabaya ozel bir veteriner klinigine goturdum. serum bagladi, 2 igne yapti kafese koydu artik bekleyecez dedi. telefonumu ismimi falan aldi. ne kadar ucret cikar nasil oluyor bu isler?




 
Yıllar önce zehirlenmiş gibi görünen bir sokak kedisini veterinere götürmüştüm. 5 seneden fazla olmuştur. Sara krizi geçiriyormuş kedi. Serum bağladı iğne vs yaptı tedavş etti. Gece de orada kaldı kedi. Yaşayamadı maalesef. Verdiğim para 40-50 lira bir şeydi heralde.


  • havadakarada  (03.01.18 21:37:22) 
Çok güzel bir şey yapmışsınız sadece teşekkür etmek istedim.


  • powerpufgirl  (03.01.18 22:37:21) 
Biz de yine araba carpmis bir kediyi ameliyat ettirdik. Ayagi kirik diye gittik, diyafram yirtigi cikti. Veteriner sadece bol indirimli diyafyam ameliyat parasini aldi, 1K. Ayagina mudahale edilmedi ama herhangi bir rontgen, antibiyotik, parazit ilaci, kalma parasi (1 haftalik) gibi masraflar cikartmadi.


  • beetlejuice  (03.01.18 23:09:50) 
çok bir şey çıkmaz, veteriner iyi biriymiş belli. yoksa sizden mutlaka ön ödeme fln alırdı, öyle telefon alıp bırakmazdı. çok bir masraf çıkarmaz,

yaptığınız çok güzel ayrıca
  • habula  (04.01.18 00:00:28) 
arkadaşlar 350 tl hesap çıkardı veteriner. telefonda görüştük birkaç pazarlıkla son 250 yapabilirm en fazla dedi. dedim benim verebileceğim en fazla 100 tl. yok asla olmaz diyor. o zaman kedi kalsın sizde zaten tedavisi de yapıldı yapacak bir şeyim yok dedim öyle bir kaç çemkirmeyle kapattık telefonu.

kedinin durumu iyiymiş çok sevindim buna. ama maalesef bu ücret bir sonuç doğurdu bundan sonra yolda yaralı hayvan görürsem bir veterinere götüremeyeceğim. zengin bir adam değilim sonuçta 2 serum 2 iğnete bu kadar para veremem. üzgünüm ama hayatın (ülkenin) gerçeklerine lanet olsun.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.01.18 16:37:27) 
bence götür en iyi tedaviyi iste paran varmış gibi sonra da sadece kullandığı malzemelerin parası dışında bir şey isterse iyi almıyorum o zaman salın kediyi sokağa dersin. en azından sağlıklı bir sokak kedisi olarak hayatına devam eder.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.01.18 20:15:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.