[]

İnternetten kontakt lens getirtmek

Selamlar, ilk defa internetten kontakt lens siparişi vereceğim birkaç sorum var
1)İnternetten kontakt lens getirtmeyi öneriyor musunuz herhangi bir sorun yaşayan oldu mu ?
2)Önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı?
3)Son olarak herhangi bir lens satış sitesine girdiğimde çap ve dioptri seçenekleri var hangilerini seçmem gerekiyor?(Kullandığım lensi ekte belirttim)
Teşekkürler.

 
Yillardir internetten alirim cok memnunum.
Mobilden goremiyorum ama kullandiginiz lense gore secin. Miyopsa eksi, hipermetropsa arti.

Lensmarket veya lensoptik.
  • mor oje  (03.01.18 18:42:16) 
lensmarket.com çok hızlı ve güvenilirdir, müşteri hizmetleri de çok iyidir.

Çap: 13.8
BC: 8.4
Dioptri de lens numarası sanırım, sizinki -2.00
  • opucuk baligi  (03.01.18 18:57:27 ~ 18:58:57) 
1) ben hep internetten alıyorum lensmarketi tek geçerim. yanlıs lens almısım alıp gözüme takınca anladım onu bile dğeiştirdiler.
2) 1.
3) reçeteni sisteme girmen gerekiyor. reçetende yazıyor bu değerler
  • Rudy Baylor  (03.01.18 19:01:44) 
Son siparişimde son kullanma tarihi geçmiş ürün yolladılar. Belli olmasın diye de eski tarihin üstüne yeni etiket yapıştırmışlar.
Sonrasında çok özür dileyip hediye solüsyon falan yolladılar ama ben bir daha internetten sipariş vermedim. Göz bu sonuçta, şakaya gelmez ve hediye ile düzelmez.

Not: herkesin bildiği ve ekşide çok övülen bir siteydi. Artık bu tarz sitelere güvenmediğim ve hepsinin aynı şeyin laciverdi olduğunu düşündüğümden site ismi vermiyorum.
  • apolitikherif  (03.01.18 19:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.