[]

Fransızca tercüme çok pahalı değil mi?

Yahu 1000 karakter başı 15 lira falan diyordu. Bir tane bürodan fiyat teklifi istedim 180 lira artı KDV dediler. Belgeler şunlar:

1- Lise diploması, iki satır yazı var.
2- Lise not dökümü, bu da sayılardan ibaret, sadece ders adları var.

Ben şimdi bunu ödemek zorunda mıyım yoksa bunlar mı kazıkçı? Notere gidip yemin belgesi alsam daha ucuza gelir yahu bu ne.

 
Noter onaylı mı istiyorlar?


  • passion rules the game  (03.01.18 17:28:41) 
Hayır noter onayı gerekmiyor. Bu da onaysız fiyatmış.


  • i was made for you  (03.01.18 17:29:45) 
E fransiz dil edebiyati okuyan bi ogrenciden falan cevirtsen olmaz mi o zaman madem onay gerekmiyor? Ceviri burolarinin sulaleleri raad ondandir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.01.18 17:58:23) 
proletarier,

Noter onayı gerekmiyor ama yeminli tercüman çevirisi olması lazım, yoksa ben de çevirirdim.
  • i was made for you  (03.01.18 18:01:02) 
bence farklı bir kaç tercüme bürosundan daha fiyat alın. belki daha ucuza yapacak bir yer bulabilirsiniz. ben yaklaşık 4 yıl önce bahsettiğinizden daha fazla belgeyi 150 tl ye çevirtmiştim. gerçi benim evraklarım fransızcada türkçeye tercüme edilmesi içindi.


  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (03.01.18 19:44:55) 
Noter onayı gerekmiyorsa kamudan yetkin biri de olabilir.

mesela ben ingiltere’ye belgeyi kendim çevirdim, milli eğitim’de bir daire başkanı aslı gibidir, çeviridir ıvır zıvır gibi damgaladı. yine ingiltere’de bizim resmi belgeyi çevirip altına kendim imza attım, öyle önermişlerdi zaten.

alternatif yollar olabilir yani.
  • passion rules the game  (03.01.18 20:00:30) 
Birkaç büroya daha sordum, onlardan da 200-220 lira arasında fiyatlar aldım, hem de belgenin gerekmeyen bir kısmını kesip biçip öyle gönderdim. Piyasa bu demek ki.

@passion rules the game,

Bilmiyorum ki, Campus France net bir şekilde yeminli tercüman çevirisi demiş. İngiltere vizesi alırken de kendin çevirip altına ben çevirdim diye imza atıp hâlledebiliyormuşsun mesela, onların sistem farklı gibi.
  • i was made for you  (03.01.18 20:13:08 ~ 20:14:05) 
Öğrenciye %50 indirim yapan bir yer buldum, 100 liraya gelecek. Umarım vaktinde yaparlar.


  • i was made for you  (04.01.18 15:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.