[]

SAP yeni yıl dönem açma

SAP yeni yıl için dönem açmayı bilen birileri var mı?

OB52 ve OBH2 kodlarından yapıyorum ama liste içermiyor diye bir hata veriyor.


 
@acemi ob52 de sıkıntı olmuyor ama obh2' de genişletmeye çalışınca liste içermiyor diyor diye bir hata veriyor.
MMPV' den 01/2018 olarak girince de MARV kaydı yok;dönüştürme olanaksız diye hata veriyor.

program 2010'dan beri kullanılıyor firmada bu zamana kadar şirket dışarıdan destek alıyordu anlaşma bitince de bunlarla ilgilenen kimse kalmadı. olay bana kaldı (nasıl kaldı bilemiyorum :P)

yani başka hangi kodlardan hangi adımları izleyerek yapabilirim. tüm yetkiye sahip kullanıcı bende şuanda.
  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (03.01.18 12:51:01) 
ya ben şu programı ne zaman öğrenebilicem acaba çok merak içindeyim. kendi kendime hayıflanmaya geldim :( çözüm odaklı değilim :(


  • poison pill  (03.01.18 13:04:34) 
OBSY diye yazdığımda öyle bir kod yok diyor. bizim SAP de finans kısmı yok sadece mm ve pm var(yanlış uygulama :P) bu zamana kadar dönem açma kapamayı ay içerisinde yapabiliyordum ama yıl değişince olmadı:/ en son 2017 aralık için çalışıyordu. ben ob52' de 2017 yazan yerleri 2018 diye değiştirip kaydettim. ama yine hata vermeyi sürdürdü. fatura girişi yapınca ''0 versiyon mali yılı 2018 için tanımlanmadı.'' GP626 hata kodunu veriyor. ben de netten baktım OKEQ den çözülür diye belirtmiştlerdi oraya da 2018i tanımladım. ama yine değişmedi.


  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (03.01.18 14:28:35) 
o videoyu izledim uyguladım ama yine değişmedi:)

zaten para vermeyi düşünseler anlaşmayı iptal etmezlerdi :P
  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (03.01.18 14:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.