[]

Avukat Sözleşmeyi kaç liraya yazar?

Bir iş sözleşmesi var. şöyle ki, bir şirket kurulacak. fakat şirketin sahibi yüzde yüzü çeşitli sebeplerden bir arkadaş görülecek. halbu ki, şirketin çoğu bende olmalı. Avukat da bunu garanti altına alabilecek bir sözleşme hazırlayacak. bu tarz bir şey ne kadara hazırlanır?




 
500-600'e yazar


  • cedex  (03.01.18 09:20:12) 
500 liraya bu işi yapacak avukattan hayır bekleme. herhangi bir özelliği olmayan şirket esas sözleşmelerini en aşağı 1500-2000 liraya yapıyor düzgün bir avukat. sizin durumda ise daha farklı meseleler var. istanbul'da şirket kuruluşları yapan bir avukat tanıdığım var numarasını vereyim isterseniz.


  • loser blueser  (03.01.18 10:35:02) 
Hukuken böyle bir belge yazılsa bile geçerliliği yok. X sebebiyle hisseleri onun üzerine gösterdik ama çoğu benim diye belgemi olur?


  • alp9900  (03.01.18 10:43:06) 
aynen. avukatlık bir şey değil bu.
ticaret sicil gazetesi var, vergi dairesi var, ticaret odası var. var da var. hisseyi başkasında göstermek diye bir şey yok.

  • liriamer  (03.01.18 10:54:22) 
avukat demişsiniz ama bu mali müşavir?


  • binder dandet  (03.01.18 11:10:25) 
Devleti kandırayım ama beni kandırmasınlar sözleşmelerinin geçerliliği olmaz.
Benim bir şirketim olsun istiyorum, ama sahibi ben görünürsem , örneğin hizmet satmak istediğim şirket benim kurduğum firmaya iş vermeyecek, ya da geçmişim kötü, banka kredi vermeyecek. Bu her türlü devleti kandırmaktır. Bunu geçerli kılacak sözleşme yapsanız da geçerliliği olmaz.

  • SiyamkedisiZorro  (03.01.18 11:16:09) 
Arkadaşlar kredi borcum vs yok. o sebeple sadece şimdilik bir ön protokol tarzı bir şey imzalamak açısından bir hazırlığa ihtiyaç duyuyoruz. sadece çalıştığım yere ulaşılmaması için sıkıntı var. böyle düşündüğüm için.


  • markasiz  (03.01.18 14:16:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.