[]

Zaman Makinemle Geçmişe Gidiyorum

Az sonra geçmişe gidicem ve tarihin akışın değiştirmeye çalışacağım. Eğer yapabilirsem Almanya ve ittifakı olan Osmanlı Devleti bu savaşı kaybedecek ve Osmanlı Devleti yerine Türkiye Cumhuriyeti kurulacak. Böylece Türk halkı Osmanya zulmünden kurtulacak. Ben geçmişten burayı takip edebileceğim zaman makinemde modül sayesinde. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Eğer olur da başaramazsam ruhumdan bir fatihayı eksik etmeyin :(


 
yanına jeneratör almayı unutma sonra beklersin elektrik icat edilsin diye.


  • melankomik  (10.02.10 01:44:58) 
yanına yedek akı kapasitörü al, 2000 senesine gidip bana mail at "hacı o kızın peşinden gitme" diye. büyük ihtimalle sana inanmayacağım bana şu resimdeki pusula resmini yolla :

lost.cubit.net

bir de ne içtiysen bana özelden ne olduğunu söylersen sevinirim ahahlkjdhlfkjh :)
  • kimlanbu  (10.02.10 01:52:45) 
dostum başardın. ama durumlar daha kötü be hacım simdi...


  • eyke  (10.02.10 02:40:08 ~ 02:40:27) 
Paralel evreniniz hayırlı olsun. Herkesin evreni kendine...


  • sourlemonade  (10.02.10 04:48:39) 
o tarihlerde yıldırım düşmüş mü bir yerlere iyi araştır.akü biterse geleceğe dönüşteki gibi orada kalmayasın. bir de yine aynı filmden aklıma geldi, aile soyağacını iyi araştır.mazallah ebenle falan nolur nolmaz.atatürk'ün fenerli olup olmadığını iyi araştır.öyleyse uyar ilerde olacakları gs li olsun.biryerlere piştov falan sakla yerini de söyle iyi para ediyor.


  • ground  (10.02.10 08:13:36) 
Hocam geceden gitmisin ben yakalayamadim dondunuzmu acaba benimde bir iki istegim varda:)


  • deep435  (10.02.10 08:20:47) 
Gitmişken kaşıkçı maşıkçı bir şeyler getirsene bir zahmet ya, nefesimiz kokuyor burda.


  • zaugnakhaldun  (10.02.10 09:03:57) 
almanya ve osmanyaya savaşı kaybettirmeyi nasıl becerdin bir anlatsana ? bir de çanakkale'de mustafa kemalin conkbayırındaki resminde yanında duran sendin değil mi ?


  • trocero  (10.02.10 09:37:09) 
peki değiştirmeden önce nasıldı, şimdi bu değişimi yaptığın için hiçbirimiz öbür tarihi hatırlamıyoruz.


  • evrendeki en mutevazi insanim  (10.02.10 09:38:32) 
senin yüzünden arkadaşım ortadan kayboldu birden. Savaşın seyrini değiştirince dedesinin babası şehit olmuş. Çocuk kayboldu şu an...
bravo

  • nightwalkerg  (10.02.10 10:01:15) 
Bence, başaramadın dostum. Hala Amerikan mandasıyız.


  • faideli bilgiler  (10.02.10 10:09:45) 
evet arkadaşlar zamanımıza geri döndüm ve görüyorum ki istediğimi başarmışım. gerçi işler boka sarmış yine burada ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur.

@kimlanbu: ben o kızın soyunu tükettim komple. şimdi rahat olman lazım.
@ground: atatürkle konuştum, "ben sarıya sarı demem, yanında kırmızı olmadıkça" dedi. hatta türkiye cumhuriyeti bayrağını galatasaray amblemi yapacaktı da ben zor engelledim.
@zaugnakhaldun: e biz de cukayı sağlama aldık elbet :)
@trocero: savaşı kaybettirmek çok da zor olmadı ama ben bu anlaşmaları hiç düşünmemiştim. anamız ağladı lan adam gibi ülke yapana kadar. bir iki savaş daha yaptık. ibne itilaf devletleri soğan cücüğü kadar devlet bırakıyodu bize.
@evrendekienmütevaziinsanım: drucuk idam edilirdi eski halinde. öyle diyim ben sana. ulan siz de biraz fazla gevşemiş gibisiniz...
@nightwalkerg: no pain no gain dostum :(
  • teritori  (10.02.10 10:14:48) 
@faideli bilgiler: ben sadece devlet kurulmasına yardımcı oldum. bütün senelere gidip ülke yönetimine de el atacak kadar enerjisi yok makinemin.


  • teritori  (10.02.10 10:16:20) 
tekrar gidersen serdar ortaçla ferhat göçer'i de yok etsene. ya da musiki sektöründen uzak tutacak bişeyler . tşk pls öptm


  • mci  (10.02.10 10:32:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.