[]

Binance'da btc ile eth metodlarında para yatırma olayı

binance'a istersek btc istersek eth ile para yatırıp altcoin alabiliyoruz. peki değerler açısından soruyorum hangisiyle para yatırmak mantıklı?

paribu'da eth olmadığı için binance'a btc'için para attığımızda 23 dolar kesiliyor.

btctürk'te ethereum alarak binance atıldığında ise sadece 1 dolar kesinti yapılıyor.

btctürk'ten ethereum olarak binance para gönderip altcoin alsak sadece ethereum düşünce mi zarar ediyoruz? yani btc olarak değilde eth olarak gönderirsek ne zararımız ya da kar'ımız oluyor?

mesela linklerde ada'nın değerleri var ikiside birbirinden farklı
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

eth olarak gönderince sadece eth değerinden altcoin alınıyor değil mi? yoksa btc değerinden altcoin alabilir miyim?

 
Eth olarak daha az masraf olur. Btc değerinden almak zorunda değilsin aynı anda btc ile de alsan eth ile de alsan aynı miktar alt alırsın.


  • 000000  (01.01.18 21:39:14) 
her sitenin alış satış ve transfer fee leri farklı. bunun ezbere cevabı yok. btctürk 1 dolar kesinti yapıyor diyorsun ama alırken eth kuru kaçtan? ayrıca kk ına yansıyan son tutar nedir, döviz dönüşümü vs var mı..

eğer sık alım satım yapmayacaksanız küçük farklar için uğraşmaya değmez.
  • sttc  (01.01.18 21:54:03) 
ikisinin değeri farklı derken, dolar olarak aynıdır ya da çook çok yakındır.

sen mesela eth karşılığı ada alıp sonra btc'ye satabilirsin.

ya da eth ile takas edilemeyen bir şey almak istiyorsan, ether'i satıp btc alıp sonra onunla alırsın.

(evet eth varsa sadece eth tabındakileri alabilirsin. ama satıp btc almak da aşırı anlık bir şey ki, o yüzden istediğini yaparsın yani:)

ben sırf para aktarımı için bile ethereum kullanıyorum, bittrex'ten binance'a atacaktım mesela. BTC çok yüksek fee ile gidiyor diye önce bittrex'ten ether aldım, onu azıcık masrafa ve hızlı şekilde gönderdim, sonra binance'ten Neo aldım(ether karşılığı alınabiliyordu o yüzden bozup tekrar btc'ye çevirmeme gerek kalmadı)

bu arada, bir altcoini ister bitcoin ister ether karşılığı al, sende o altcoin var artık. Sonra ether düşmüş çıkmış seni etkilemez. Ha etkilemez derken bitcoin biraz yükselse altlar düşer mesela öyle birçok şey birbirine bağlı tabii. Ama onu kafana takma. Bir altcoini ister btc ile ister eth ile al aynı şey. (dolar karşılığına bak aynı olur zaten)
  • rodriguez2  (01.01.18 22:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.