[]

Bitcoin sitesi

Selam arkadaşlar,

(git: bitcoinalsat.org) sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz veya biliyorsunuz? Güvenilir midir?


 
whatsapp numarası verdiyse o site benim icin bitmiştir. Kurumsal ya da kurumsalcık hicbir firma whatsapp numarası vermez.

düşünsene, meriçle muhabbet ediosun bitcoin üzerine ''eyv kardeşim bitcoini anlatiim hemen sana diyor''
  • binder dandet  (01.01.18 20:44:09 ~ 20:45:09) 
Yeni duydum. Göz gezdirdim. Tekin değil.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (01.01.18 20:49:42) 
Ben de duyurusunu r10.net'te gördüm. Orada ilgi görünce size sorayım dedim.


  • Barbaros59  (01.01.18 20:53:32) 
Ben ether aldim o siteden 1750 tl ye yolladilar 5 dk icinde.
Guvenilir benim gozumde.

  • England  (01.01.18 21:11:25) 
3 aydır ethereum mining yapıyorum. Ufak bir bütçe ile borsadayım. Buna rağmen duymadım.. Yeni açıldıysa da biraz beklemek lazım scam olabilir.


  • bir peynir kutusu kibrit  (01.01.18 21:25:55) 
güvenilir olsa bile almam. Kimle muhatap olacağın belli değil.

Lütfen doğru düzgün paribu, btctürk vb. bir siteden al-sat yapın en azından bir şirketle muhatap olun. Ha onlarda kimlik-kontrol muhabbetleri oluyor ama düzgün çalıştıkları için öyle işte. Ayrıca bunlar size telefonda fiyat verecekler, ne gerek var ben borsada kendi teklifimi veririm alırım satarım. (ha borsalar bunlardan çok komisyon alıyor olabilir onu bi hesaplamak lazım, bunlar ne kesiyor nasıl bir fiyattan alıp satıyor bakmak lazım) Paribu'da %0.3 mesela.

Bu siteyi r10'dan birkaç kişi işletiyor gibi geldi bana. Özel mesajla bitcoin alıp satanlar vardı, sıkıntısız yapıyorlardır belki ama adam 3-5 saat telefonuna bakamazsa yaşayacağın heyecanı düşünsene? Bence gerek yok.
  • rodriguez2  (01.01.18 22:06:36 ~ 22:09:02) 
@England neden oradan aldınız? Daha mı düşük fiyat veriyorlardı veya komisyonu mu daha düşüktü? Hiçbir bilgim yok. O yüzden soruyorum.


  • Barbaros59  (01.01.18 22:31:20) 
Daha az komisyon ödedim btc ye göre. 1750 tl ye ether aldım 50 tl kesintiyle. Paribudan vs btc alsam daha da zarardaydım.


  • England  (05.01.18 19:56:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.