[]

binance'a para yatırırken hepsini önce btc'ye mi yatırıyorsunuz?

mesela geçen hafta ilk defa alırken paribu'da ki tüm bitcoinleri binanca'da ki btc hesap numarasına göndermiştim. sonra o btc'lerle monero-ıota-ripple almıştım. bugün bi video izledim adam Deposits & Withdrawals sayfasına gelip teker teker önce ripple'ın koduna sonra ıota'nın koduna sonra başka bi coin'in koduna ayrı ayrı işlemle gönderdi. neden böyle bişey yapmış olabilir? neden hepsini btc'ye tek seferde göndermedi de hepsini ayrı ayrı gönderdi? daha az komisyon mu ödeniyor nedir fark?




 
Ripple'ın iota'nın kodu ne demek ? BTC adresine btc yatırabilirsin sadece. Bu arada btc değil de btcturkten ethereum alarak onu göndermeni tavsiye ederim. daha az komisyon ödersin. btc ödeme yöntemi olmaktan çıktı.


  • Mcfly  (31.12.17 21:20:41) 
izledigin videodaki adam yabanci memlekette yasiyosa bizim gibi zorluklari-mecburiyetleri yoktur belki, kendi elindeki wallet veya kendi ulkesindeki borsadan istedigini alip direkt atiyodur asil fiyatindan alip.

btc alip yatirmanin zaman ve fee masrafi fazla su anda. eth, ltc, doge, ripple'a yonelebilirsiniz. turk borsalarinda hangisinin fiyat farki daha az diye bakip yatirin onun uzerinden, sonra binance'de onu btc veya eth'e donusturup istediklerinize bolusturursunuz.
  • hjarteblod  (31.12.17 23:39:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.