[]

Kaç litrelik düdüklü tencere kullanıyorsunuz?

kaç kişi için ve de? ölüm mü yaşam mı diye sorsalar bu kadar kararsız kalmam vallahi. ama 4,5 litre mi olsun 6 mı diye gunlerdir dusunuyorum. 4 kişiyiz.




 
5 litre var 2 kişi tencere biraz ufak , siz büyüğünü alin az yaparsaniz az yaparsıniz çok yaparsaniz çok yaparsınız. Tencere ufak olunca çok yapamazsınız ama.


  • scorpion37  (31.12.17 18:36:55) 
düdüklü tencere öyle ağzına kadar doldurulabilen bir şey değil. bence de 6 iyi. scorpionun dediği gibi 6da az yapabilirsiniz ama 4,5da çok yapma imkanınız olmaz.


  • who cares wins  (31.12.17 18:43:16) 
Dar ve uzun olanlardan değilse 6 iyidir, zaten içinde boşluk da kalması gerekiyor.

Gerçi benim dediğimden satıldığına da pek rastlamadım bir süredir, çok zor yıkanıyor onlar.
  • marjory  (31.12.17 19:07:54) 
4,5 alırsam wmf alacagım 6 alırsam fissler. fiyat farkı biraz fazla o yuzden net olamadım. fissler kullanan varsa ayrıca yorumunu beklerim.


  • river song  (31.12.17 19:45:36) 
o pahalı düdüklülere gerek olduğunu hiç düşünmüyorum. ben şu klasik modelin marka falan olmayan bir versiyonunu çok uzun yıllardır kullanıyorum, bana mısın demediler;
www.emsan.com.tr

köpüren gıdalar için (örneğin mercimek v.b.) 6 litrelik, diğer yemekler için (taze fasulye, kuru fasulye v.b.) 4 litrelik olanını tercih ediyorum.
  • Phoebe  (31.12.17 20:23:31) 
vakti zamanında şöyle bişey almıştım ben. www.hepsiburada.com

ikili set essonso'nun. kapaklar ikisiyle de uyumlu düdüklünün kapağını iki tencere için de kullanabiliyorsun yani. hem 4.5 hem de 7 litrelik hem düdüklün hem de tenceren olmuş oluyo. bundan piyasada yok ama muadilleri var görmüştüm. öyle bişey de bakabilirsin.
  • dedim ben sana  (31.12.17 20:39:16) 
2 küçük çocuklu aile. 6 litre kullanıyoruz. yetiyor.
clipso

  • burya  (31.12.17 20:40:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.