[]

bu gün doğum günü olan wizard of wor oynaycağım ama tuşlar ters

geçen gün sordum bunu ve bulundu:

www.eksiduyuru.com

internetten oynamak istedim ve buldum tabii:

www.arcadedivision.com

ama ya hareket için 4 yön tuşu ve ateş etmek için enter ya da hareket için wasd ve ateş için sol shift seçenekleri var. ateş ve yön yakın. oynanmıyor.

buna ne çare bulabiliriz? enteri başka tuşa da atasam falan? bilgisayar macbook air.

bu arada bu oyun 31 aralık 1980'de piyasaya sürülmüş. oyunun da doğum günü kutlu olsun.

 
mac açık değil de ayarlarda vardı diye hatırlıyorum.

yoksa mac key mapper diye aratırsan işe yaraycak şeyler çıkar sanırım.
  • passion rules the game  (31.12.17 16:53:42) 
Ben sarı adamlarla oynadım. Ok tuşlarıyla yürüyüp ctrl ile ateş ettim sorun olmada. 2. round'ı bitirdim bıraktım. Yön tuşları ve CTRL de çok mu yakın?


  • g man  (31.12.17 17:00:46) 
@g man:

sarı adamda yön tuşlarını kullanınca enter ile ateş ediliyor? sizinkisi macbook air mı?
  • zunkatsar  (31.12.17 17:08:29 ~ 17:15:16) 
@passion rules the game:

kabaca baktım ama pek bir şey çıkmadı. mesela oyun oynarken z tuşunu enter'a atıyım sonra kapatıyım...
  • zunkatsar  (31.12.17 17:13:12) 
pqrs.org

şu işini görür herhalde, oyun oynarken profil değiştireceksin. profil oluştururken kafana göre tuş atayabiliyorsun, toptan değiştirmeye gerek yok sanırım. app de açık kaynak, sıkıntı çıkmaz herhalde
  • passion rules the game  (02.01.18 11:25:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.