[]

Türk telekom - yurtdışında

aşırı sinirliyim şuan ya.

yurtdışına çıkmadan önce 5555'e "TARIFEM YURTDISINDA" yazıp gönderdim.
ardından bana "tarifem yurtdışında aktif oldu. artık gün başı 14.90tl ödeyerek türkiyedeki tarifenizi yurtdışında kullanabilirsiniz" SMS'i geldi.


sonra yurtdışına giriş yaptım.
ve sms geldi "tarifen yurtdışında kapsamında gece 00.00'a kadar yurtdışı kullanımlarınız yurtiçi tarifesinden ypılacak. bunun için de 14.90tl alınacak" diye.

bundan 10 dakika sonra başka sms geldi;

"yurtdışında yaptığınız görüşmelerden 6tl, internetten mb başı 25tl alınrı" diye.

ben de o sırada 20mb harcamıştım çünkü bana 15-20 dakika önce "tarifen yurtdışında aktif" mesajı gelmişti.

sonra türk telekomu arayıp durumu sordum.
"size yurtdışı aktif olmamış. dilerseniz 1gb interneti 25tl ye satalım" dedi. satın aldım. "kullanım gözükmüyor ama son 2 saat dahil değildir" dedi kadın.

bana o zaman 20mb kaçtı demektir bu?
ne yapacam ben amk?

hakkımı arayabileceğim biryer yok mu arkadaş?
bana "yurtedışında aktif" dediği için internetimi açıp kullandım. sonra diyor ki aktif olmamış.
bu benden 14.90tl günlük kesecek mi bir de bunun üstüne?

sokuca mböyle işe kafam allak bullak. 2 günlük tatile geldik şimdiden zehir oldu.
bana akıl verebilecek biri var mıdır?

 
benim tarifem "yaz fırsatı 8gb" imiş.
geçerli tarife ise "yaz festivali 8gb" imiş.

ama bana "yurtdışında tarifen onaylandı." sms'i geldi. onaylanmadığına dair hiçbir sms gelmedi. ya başlayacam böyle işe ayaküstü 500tl mi kaçtı şuan bana gerçekten?
  • tchuck  (30.12.17 18:14:36) 
tüketici hakem heyeti?

şu an için yapılabilecek bişey yok gibi müşteri hizmetleri ile kavga etmekten başka. trye dönünce şikayet oluşturursun.
  • elorelia  (30.12.17 18:16:24 ~ 18:17:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.