[]

burun etleri şişmesine çözüm

burun etleri devamlı şişiyor,gram nefes alamıyorum ,sprey kullandım daha önce bir kerede yaktırdım ama faydası olmadı, dolayısıyla uyuyamıyorum yada horluyorum sinir de yapıyor bu bende nasıl bir tedavi yöntemi öneriyorsunuz?




 
Billurun yeşil sodyumu azaltılmış tuzunu al. Bi çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı at. Mümkünse günde 2 olmadı en az 1 kere genize girecek kadar çek. İlk günler o kadar çekemiyosun ama olduğu kadarıyla başla. Yavaş yavaş çekersin. Her gün yaparsan etkisini göreceksin.


  • shenergy  (30.12.17 11:18:15) 
Benim kardeşimde de var aynı olay, sprey anlık bir çözüm sağlıyor, sürekli olmasa da doktorun belirli aralıklarla kullanmasını söylediği bir ilaç var o uzun dönemli bi rahatlama sağlıyor. Bir de alerjik etkenler var, yani polendir ya da diğer alerjik reaksiyon yaratan şeyler, onlardan uzak durulması gerekiyor, bunlar sağlandığında çok sıkıntı yaşamıyor, sende de muhtemelen aynı şeyler vardır.


  • angelus  (30.12.17 11:20:47) 
Alerji testi yaptırıp (farklı alerjenlerle farklı testler gerekebilir) sorunun kaynağını bulduktan sonra aşı tedavisi en iyi sonucu verir.

Mesela benim tek bir bitkiye alerjim var ve aşı iyi gelmeye başlamıştı tedavinin 3. Ayında. Toplam 3 yıllık bir tedavi idi ama düzgün gidememeye başlamıştım, aşının etkisi kayboldu bu yüzden. Düzgün devam etseydim doktor 3 yıl sonra alerjin tamamen kaybolur demişti.

Şimdi alerji sezonu başlarken doktora gidip bir tane kortizon iğnesi yiyorum, bir de levmont yazıyor ama ilaç çok ağır olduğu için 2-3 tane içebiliyorum. Bu iki tedavi bütün yıl yetiyor bana, burnum bir anda açılıyor (sprey kullanmadan).
  • orient blue  (30.12.17 11:49:28) 
Burun temizleme ktlerinden alıp gece yatmadan temizleyebilirsin, 5 günden fazla kullanılmaması gereken bir sprey vardı adını unuttum. Onu kullanma, sürekli kullanabileceğin başka bir sprey edin.

Uyuduğun odayı ve yatağı buna göre düzenle, neye alerjin olduğunu bul, önlem al.
  • John Bloor  (30.12.17 13:20:32) 
Kbb doktoruna git sana bir burun spreyiyle hap verecek rahatlayacaksın.


  • komando kani var bende  (30.12.17 13:28:53) 
Hap+ sprey. Alerji olayini cozmek lazim. Yoksa surekli basa sariyor.


  • rusyalı kozmonot  (30.12.17 17:27:02) 
limon da burnu açıyor. gece yatarken limon dilimleri koyabilirsin yanıbaşına.


  • silver apple  (30.12.17 17:47:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.