[]

heyacan katan unutulmaz deneyimleriniz ?

Mesela hayatınızda yaptığınız sıradışı deneyimleriniz nedir ?

Mesela
-kutuplara gittim .
-Silahlı çatışmaya girdim
-Yerin en altındaki yerde mahsur kaldım
-Dünyayı 5 parasız gezdim
-Yelkenli ile 1 ay denizdeydim gibi ..

 
tek başıma sıfır planlı izlanda'ya gittim. dahası gelmedi aklıma.


  • sarper361  (29.12.17 16:53:12) 
anahtarı evde unutup pijamalarımla sokakta kaldım


  • bir sevgi faresi jamal  (29.12.17 17:00:46) 
Altımda külot ve üstümde tişörtle kapıda kaldım.Çöp koyacaktım apartmana,rüzgardan bir anda dış kapı kapandı.Sonrası iyilik sağlık.....

İkincisi istanbulda ormanlık bir bölgede ışıklandırmalar bozulmuşken yürüdüm,manzaram harikaydı,yüzlerce ateşböceğinin geceyi aydınlatışı vardı bir tek.
  • ırene adler  (29.12.17 17:07:44) 
içimden insan çıkarttım.


  • sta  (29.12.17 17:08:10) 
Aynı günde 5 kadınla ayrı vakitlerde beraber oldum.


  • binder dandet  (29.12.17 17:08:35) 
no pants subway ride yapmıştık taksim levent arası. hey gidi.


  • dedim dedim de kime dedim  (29.12.17 17:20:52) 
note 4 ü rootlamak isterken yanlış kernel sürümü ile tlf u yazılımsız hale getirdim -tlf hiç açılmadı simsiyah ekrandan başka bi şey yok- yazılım yüklemek için iki gün harcadım okumadığım makale yapmadığım yöntem kalmamıştı derken kies ile acil durum kurtarma zımbırtısı ile tlf u hayata döndürdüm elimde tek tlf oydu, ve kendime aldığım ilk yüksek tutarlı hediyeydi, heyecanla karışık yusuf yusuf tu benim bu durum :D

19 yaşında ilk kez evden -arkadaş yanında kalcam ayağına- şehir değiştirdim, evet ailemle yaşıyorum, pansiyonda kaldım. ve lanet olası petekler ısıtmıyordu aha öldüm, ölcem derken hala yaşıyorum :D bi de yalan söyleme durumu var sıçtım yani aklımdan neler geçiyor.

kapı kırdım. anahtarı unuttuk yedek anahtar yok cepte para da yok çilingir çağırayım kırıyorum kapıyı dedim bizimkilere ve kırdım.

zil zurnaya yakın sarhoşum yarım litreye yakın viskiyi sek ve hızlı içmiştim kamptaydım kafam attı burnumun ucunu zor görüyorum bi ağaç bulayım kestireyim dedim çadırda olsam rahat bırakmazlar diye çıktım yürüyorum dar patika var solu denize bakan uçurum sağı çalı çırpı. bir insan anca yürür max 60 cm lik genişlik var. burnumun ucunu görmüyor halde oralardan geçtim bi ağaç gölgesi bulup sızdım işin garibi olası düşerim yuvarlanırım diye, ağaç gövdesini öyle sıkı tutup kolumu çizdirmişim kii :D

heyecanlıydı yani o an:D
  • antik depresan  (29.12.17 17:29:01) 
Hallstatt'tan Linz'e kadar ödeme yaptığımız trende yorgunluktan ölürken trenin Çek'e kadar gittiğini keşfedip kaçak yolculuk yaptık. Hem de açılıp yatak olan koltuklarda. Üç buçuk ata ata uyuduk. Hem heyecanlı, hem de tatlı bir atraksiyondu.


  • dedi ayca  (29.12.17 17:35:47) 
daha 10 yaşlarında bir veletken, askerden gizli bir şekilde anıtkabir'deki mezar odasına girdim. atatürk'ün mezarını canlı gözle gördüm. hatta sanırım o zamanlar bu bilgi kamuoyu ile paylaşılmamıştı bile (bilen biliyordur tabi ama kamuoyu atatürk'ün mezarını çelenk koyulan mozole sanıyordu). daha sonradan "atatürk'ün asıl mezarı mozolede değil, 7 metre altındaki mühürlü bir odada" diye gazetede haber ve fotoğraflar çıkmıştı.

böyle bir yer olduğunu öğrenmek ayrı, gizli girmek ayrı, atatürk'e o kadar yakın olmak ayrı heyecanlıydı.
  • kibritsuyu  (29.12.17 17:36:39 ~ 25.06.18 14:06:59) 
17 yaşımda Brezilya'ya tanımadığım ve ingilizce bilmeyen bir ailenin yanında 1 sene yaşamaya gittim
Bungee jumping yaptım
Dağcılık yaptığım zamanlarda dağda tehlikeli bir yerde yoğun siste kaybolduk
İzlanda'da buzullara tırmandım
Dalışta karşımda kanlı canlı köpek balığı gördüm (amacımız zaten köpek balıklarını gözlemlemekti heheh)
Tek başıma yaptığım bir avrupa seyahatinde cüzdanımı çaldırdım, üstüne gece 12de bineceğim otobüsümü kaçırdım, sabah 6ya kadar sokaklarda gezdim, fotoğraf çektim
  • peggy  (29.12.17 17:50:21) 
Tek başıma bir uçakla ısparta dolaylarında kayboldum bi kere.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.12.17 18:03:06) 
benimkiler genellikle salakliktan oldugu icin yazmayacagim. -_-

birinde ciplak ata bindim, ama bacaklarimin titremesini kesemedim ve hayvan beni uzerinden atmakla kalmayip bir de kovaladi. son sahnede kafamdan isirik almaya calisiyordu, oyle diyeyim.
  • e haliyle  (29.12.17 18:07:51) 
Amerika’da homeless arkadaşımla bana iş aradık. Yağmurun altında nerde evsiz otçu ya da torbacı tipli eleman var hepsiyle tek tek tanıştırdı. Şehrin kenar mahallelerine doğru giderken Dedim bugün böbrek gitmezse daha gitmez.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (29.12.17 19:09:04) 
Şüpheli hareketler sergileyen bi apaçiyi arabasından indirip amerikan polisi gibi yere yatırdık. Arabasını aradık. Sadece biraz dangalak olduğunu ve uyuşturucu/alkol almış olduğu için mallık yaptığını anlayıp saldık. Nizamiyede nöbet tutan asker piçliğine boş silahın kurma kolunu çekip bırakırken yaşadığı korkuyu görmek inanılmaz bi deneyimdi.

Bi tane daha var ama onu bilmesi gereken prensibinden dolayı burada anlatamam.
  • Delay Fuze  (29.12.17 19:21:19) 
Rehin alindim. Benim tahminimce dorduncu gun o.cocuklarindan birini yaralayip sonra da bogazini keserek kurtuldum.
Yargilandim ve hapse atildim. Hapis olayi beni korumak icin bir bahaneydi, hic yatmadan yurtdisina cikarildim.

  • gormemisin oglu  (30.12.17 02:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.