[]

Kar lastiğim yok, bugün Bolu'da yolda kalır mıyım?

Sb. Tşk.




 
kar lastiği diye bir şey yok aslında, kış lastiği var. dolayısıyla kar olmasa da belli bir sıcaklığın altında (genelde 7 dir bu) kış lastiği takmak elzemdir. birkaç hafta önce kış lastiği sayesinde kazadan yırtan biri olarak söylüyorum bunları.


  • Fusha  (29.12.17 14:20:13) 
bende de yoktu yolda kaldım zincir vardı dakamadım rezil oldum zincir al zincirrr


  • mikahakkinen  (29.12.17 14:53:32) 
Hava durumuna bak, çıktığın şehir ile Bolu arası kar buz don tehlikesi yoksa bu sıralar bişey olmaz, havalar iyi gidiyor.

@fusha'ya ek olarak, kar lastiği diye bir şey var. üzerindeki dişlerde perçin (çivi) takılmaya müsait delikler olur hatta, karda kullanılması için. Ama sadece komple kar kaplı yüzeyde işe yarar.

Fakat bizim millet kış lastiğine kar lastiği diyor ve bir yanılgı var, @fusha bunu demek istemiştir.

Ayrıca evet zincir bulundursan iyi olur.
  • John Bloor  (29.12.17 14:53:45 ~ 14:54:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.