[]

Tatil Rezervasyonu Ne Gün Yapılır?

Sorum bu. Sizce insanların tatil rezervasyonu yapma alışkanlığı var mıdır belli bir gün için? örneğin ispanyolar genelde çarşamba karar verir, türkler sinirle pazartesi karar verir gibi.
Benden başka biri illa ki merak etmiştir, bir araştırma vardır diye umuyorum ama bulamadım. Nasıl bulurum fikri olan var mı? Siz kendiniz hangi gün rezervasyon yapıyorsunuz?



 
cogu tandigim aylar oncesinden yaptiriyor; ama ben genelde son ana birakirim; mesela gecenlerde gece 00:30 netten alip gece 3:40 gibi yola ciktim ve gittim :)


  • kamyonsans  (29.12.17 10:24:38) 
valla tatil planları ne zaman yapılır sorusu. bana sorarsanız diğer tatilin bitiminde bir yoğunluk oluyordur =) benim eşim tatil biterken diğerini planlamaya başlıyor.

onun haricinde pazar akşamları olabilir, pazartesi olabilir. genelde tatilin bittiği günler bence bi tık da olsa üsttedir.
  • kveldulv  (29.12.17 11:17:37) 
asıl merak ettiğim buydu, yani cuma günü tatil planı yapar mıyız? çoğunlukla keyfimiz zaten yerinde.
pazartesi bana da daha makul geliyor, böyle mod yükseltmek için :)

  • al-se  (04.01.18 20:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.