[]

Hangi far en iyi görüşü sunar?

Bir adet 2013 model Clio 4 sahibiyim ve geceleri farlarımın yeteri kadar aydınlatmadığını düşünüyorum. Bu nedenle seçeneklerim neler onları öğrenmek istiyorum.

Haliyle Xenon tipi farların doğru yapılmadığında karşıdan gelen araçlar için sorun teşkil edebileceğini biliyorum. O nedenle trafik kurallarına uygun, karşıdan gelen araçlar için sorun teşkil etmeyecek şekilde farlarımı en iyi hale nasıl getirebilirim? Kaça patlar bu bana?


 
Belki far yıkama işinize yarar, kararan ve kirlenen far camı ile far tası temizlenirse büyük fark eder.


  • John Bloor  (28.12.17 15:23:13) 
120 lira. osram'ın ya da philips'in süpersonik far ampülleri var. onlardan takın. olmazsa far temizliği olayına girersiniz, ama bence gerek kalmayacak.

ampul çok fark ediyor.
  • babilbaligi  (28.12.17 16:46:04) 
Philips extreme vision %130 adlı ampulü araştırabilirsiniz. Youtube'da videolari var, gerçekten fark ettiriyor.

Ayrıca bu ürünler internet haricinde çok abartı fiyatlara satılıyor. Mümkünse internetten alıp kendiniz takın ya da taktırın. Ben araştırdığımda 100-120₺ kâr ile satmaya çalışan birçok esnaf gördüm.
  • md11  (29.12.17 02:37:53 ~ 02:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.